Helsingin MaatalousKonemessut lokakuussa - olemme mukana

1 min lukuaika

Uutinen

Suuri maatalousalan sisätapahtuma Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään 13.-15.10.2022 Messukeskuksessa. Tapahtumassa ovat esillä maa- ja metsätalouden koneet, laitteet ja palvelut.

MTK DSC 65001
Helsingin MaatalousKonemessut vuonna 2018

Tapahtuma esittelee kattavasti uudet koneet, laitteet kaikissa eri kokoluokissa sekä uudet palvelut eri tuotantosuunnille. Mukana on laajasti nurmi-, vilja- ja karjatalouden koneita ja laitteita. Esillä ovat myös eläinten ruokinta, karjatalouden tuotantopanokset ja rakentaminen, kasvinviljelyn tuotantopanokset ja viljakauppa, ulkoalueiden hoidon ja urakoinnin koneet ja laitteet sekä metsätalouden koneet, laitteet ja palvelut. Mukana on yli 350 näytteilleasettajaa. 

Löydät ProAgrian, Faban ja Mtechin yhteisosastolta 3f31!


Ohjelmaa rakentaa alan vahva ammattilaisverkosto

Messuilla on tarjolla runsaasti ammattiohjelmaa maa- ja metsätalousalan ammattilaisille. Olemme mukana tuottamassa tapahtumaan ajankohtaista ja kiinnostavaa ammattiohjelmasisältöä, yhdessä alan merkittävimpien toimijoiden kanssa.

Keskeisiä aiheita ohjelmassa ovat työssä jaksaminen, datalla johtaminen, kestävä ruokajärjestelmä ja huoltovarmuus, ympäristöasiat, biokaasu ja energia, kotieläintuotanto ja eläinten hyvinvointi, CAP 27 sekä metsäohjelma. Omana kokonaisuutenaan on lisäksi Smart Farming. 

Messuilla on mukana merkittäviä palkinnonjakoja, torstaina 13.10. jaetaan Suomen Messusäätiön rahoittama 10 000 euron Agri-INNO-palkinto ja perjantaina 14.10. Vuoden maajussi -palkinto. 

Tarkempi ohjelma julkaistaan syyskuussa.

Lue lisää tapahtuman verkkosivuilta: 

Helsingin MaatalousKonemessut 2022

Lisätietoja:

Konseptikehittäjä Leo Potkonen, Messukeskus, 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com

Tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus puh. 050 3760 804, teija.armanto@messukeskus.com