Haluamme kuulla, mitä mieltä sinä olet ProAgriasta

1 min lukuaika

Uutinen

Mitä mieltä ProAgriasta?

Kyselykuvauutinennettisivu

Me ProAgriassa haluamme mahdollistaa maailman puhtaimman ja elinvoimaisimman maaseudun. Haluamme olla maaseudun uudistava toimija ja tuottaa menestyksen mahdollisuuksia asiakkaillemme liiketoiminnan kehittämisen kautta. Kehittää ja kehittyä joka päivä. Läsnä on ollut sama into ja innostus suomalaista maataloutta, elinkeinoja ja kauppaa kohtaan jo yli 220 vuoden ajan.

Meille asiakas on keskiössä. Jokainen asiakaskohtaaminen on meille mahdollisuus. Haluamme tuottaa palveluita ihmiseltä ihmiselle. Palveluiden tuottamisen keskiössä ovat arvot vastuullisuudesta, puolueettomuudesta, hyvinvoinnista ja kumppanina toimisesta alan edelläkävijänä.

"Jotta pystymme kehittymään ja kasvamaan asiakkaidemme alueellisena ja valtakunnallisena kumppanina, tarvitsemme tietoa siitä, millainen olemme, miten vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin, miten palvelemme ja mitä meiltä odotetaan. Tämän tiedon viemme asiakaskohtaamisiin, asiantuntijoidemme osaamisen kehittämiseen, toimintatapojemme uudistamiseen ja uusia edelläkävijäpalveluja tuottavaan tuotekehitykseemme. Olemme avoimia palautteelle ja haluamme aidosti nähdä yhdessä kaikki ne maatalouden ja maaseudun mahdollisuudet, joita tulevaisuus tuo tullessaan." "Vaikuta vastaamalla", kehottaa ProAgrian markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Anttila.

Koska haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen liiketoiminnan kehittämiseen, haluamme tietää, millaisia kokemuksia sinulla on ProAgriasta ja millainen olisi sinun ProAgriasi.

Linkistä pääset vastaamaan kyselyyn.