Farmarin pääyhteistyökumppanit vahvasti sidoksissa maatalouteen

2 min lukuaika

Uutinen

Farmari 2024 pääyhteistyökumppanit ovat LähiTapiola, Maaseudun Tulevaisuus, Seinäjoen kaupunki ja Valio.

Valio
Valio on yksi Farmarin pääyhteistyökumppaneista tänä vuonna.

ProAgria Tapahtumat Oy
MEDIATIEDOTE
25.1.2024

Farmari-maatalousnäyttely järjestetään Seinäjoella 4.–6.7. Seinäjoki Areenan ja jokirannan alueella. Farmari on vastuullisen suomalaisen maatalouden ja ruoantuotannon huipputapahtuma täynnä alan osaamista ja viihdyttävää ohjelmaa.

Näyttelyn pääyhteistyökumppaneina toimivilla LähiTapiolalla, Maaseudun Tulevaisuudella (Viestimedia) ja Valiolla on vahva sidos maatalouteen. Pääyhteistyökumppanimme Seinäjoen kaupunki on Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskus ja Farmarin pitkäaikainen tapahtumakumppani.

- Farmarin pääyhteistyökumppanit ovat jokainen vahvoja maatalouden toimijoita omalla sektorillaan. Pääyhteistyökumppanit edistävät omalta osaltaan maatalouden kilpailukyvyn, kannattavuuden ja riskinhallinnan parantumista viestinnän, tuotekehityksen ja tuottajien osaamisen lisäämisen keinoin. He toteuttavat samoja teemoja päivittäisessä toiminnassaan kuin Farmari-maatalousnäyttelyn tarkoitus on. Farmari välittää tietoa ja mahdollistaa kohtaamisia. Farmari on maa- ja metsätaloustuottajalle loistava paikka verkostoitua ja lisätä omaa osaamistaan, kertoo Henri Honkala, näyttelytoiminnan johtaja ProAgria Tapahtumat Oy:stä.

Maatalousalan ammattilaisille sekä kuluttajille suunnatulla Farmarilla on Seinäjoella pitkät perinteet ja tapahtumaan on aiempina vuosina saapunut runsaasti kävijöitä ympäri Suomen. Viimeksi Farmari järjestettiin Seinäjoella vuonna 2017 ja tapahtumassa vieraili 94 000 kävijää. Farmari täydentää Seinäjoen entisestään vilkasta tapahtumakesää monipuolisella sisällöllä, joka tarjoaa sekä asiaa että elämyksiä.

- Vuosi 2024 tulee olemaan Seinäjoella todella vilkas tapahtumavuosi. Vaikka tapahtumakesämme on täynnä, meillä on Avaruuden pääkaupungissa tilaa myös Farmarille. Pidämme kunnia-asiana, että Seinäjoki on valikoitunut yhdeksi Farmari-maatalousnäyttelyn järjestämispaikkakunnaksi. Onhan tuleva Farmari-tapahtuma järjestyksessään jo viides näyttely, joka Seinäjoella järjestetään. Seinäjoki Areenan ympäristö ja jokiranta vain kivenheiton päässä keskustasta tarjoaa näyttelylle upeat puitteet, jossa toivomme messuvieraiden viihtyvän, summaa Seinäjoen kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä.

Farmari 2024 -maatalousnäyttely Seinäjoella 4.-6.7.2024, Seinäjoki Areenan ja Uimahalli-Urheilutalon ympäristö.

Alueelle rakentuu monipuolinen näyttelyalue, jossa on esillä vastuullinen kotieläintuotanto, kattava konekenttäalue laitteineen ja uutuuksineen, monipuolinen metsä- ja energiaosasto, sekä palveluita ja osaamista tarjoavat osastot sisä- ja ulkoalueilla. Mukana on lisäksi lähiruoka-, kädentaito- sekä eräosastoja sekä runsas kattaus ohjelmaa: asiaa ja elämyksiä! farmari.net

Lisätietoja:

Henri Honkala

näyttelytoiminnan johtaja, hallituksen puheenjohtaja ProAgria Tapahtumat Oy

henri.honkala@proagria.fi

040 827 7100

Kirsi Varila

näyttelypäällikkö, Farmari 2024

kirsi.varila@proagria.fi

040 196 4434

Tapahtuman järjestää ProAgria Tapahtumat Oy, jonka ydintoimintaa on maatalousalan ammattinäyttelyiden järjestäminen. Sen tunnettuja näyttelyitä ovat Farmari-maatalousnäyttely, KoneAgria sekä Jyväskylässä järjestettävät Wemmi-sadonkorjuumarkkinat. Näyttelyt ovat ProAgrian omistajien eli viljelijöiden haluamia uuden teknologian, tiedon ja menetelmien tutustumispaikkoja ja suosittuja kohtaamis- ja verkostoitumispaikkoja. proagria.fi/proagriatapahtumatoy