Farmari 2024 näytteilleasettajailmoittautuminen avautunut

2 min lukuaika

Uutinen

Paikkamyynti on avautunut näytteilleasettajille.

Sisäosastot Farmari 2022

ProAgria Tapahtumat Oy
MEDIATIEDOTE
25.10.2023

Seinäjoella 4.-6.7.2024 järjestettävän Farmari-maatalousnäyttelyyn paikkamyynti on avautunut näytteilleasettajille.

- Ilmoittautuminen Farmariin on käynnistynyt aktiivisesti. Nyt kannattaa olla aikaisin asialla, sillä Seinäjoki on perinteisesti suosittu Farmari-paikkakunta ja aikaisemmin alueita on myyty loppuun jo ennen ilmoittautumisen päättymistä, kertoo Farmari 2024 näyttelypäällikkö Kirsi Varila.


Joen rantaan Seinäjoki Areenan ja Uimahalli-Urheilutalon ympäristöön on tulossa monipuolinen näyttelyalue, jossa on mm. kotieläinkenttä eläimineen ja tapahtumakehineen, kattava konekenttäalue, laaja metsäosasto sekä palveluita ja osaamista tarjoavat osastot sisä- ja ulkoalueilla. Mukana on lisäksi lähiruoka-, kädentaito- sekä eräosastoja. Näyttelyyn tulee monipuolisesti näytteilleasettajia ympäri Suomen.

Tapahtumassa ovat mukana sekä maatalousalan ammattilaiset että kuluttajat.

- Kävijöistä reilusti yli puolet on maa- tai metsätalousalan ammattilaisia. Tapahtumaan tullaan hakemaan ideoita ja ratkaisuja maatalouteen ja maaseutuyrittämiseen, tutustumaan suomalaiseen ruoantuotantoon, tapaamaan suomalaisia ruoantuottajia ja kollegoita sekä viettämään elämyksellistä kesäpäivää, kertoo näyttelytoiminnan johtaja Henri Honkala ProAgria Tapahtumat Oy:stä.

Sisä- ja ulko-osastopaikkoja tarjolla


Farmari järjestetään tutulla ja tykätyllä alueelle keskustan kupeessa: Seinäjoki Areenan, Kampusrannan ja Kirkkokadun alueella. Farmarissa sisäosastot jakautuvat Seinäjoki Areenalle sekä Uimahalli-Urheilutalolle. Sisäosastoilla ovat esillä palveluita ja osaamista tarjoavat osastot, sekä kädentaito- ja lähiruokaosastot. Ulko-osastoilla ovat mm. kotieläin-, kone- sekä metsäosastot.


Farmari 2024 tulee olemaan monipuolinen maatalousnäyttely, jossa on tarjolla ammattiasiaa, uutuuksia ja kohtaamisia, mutta myös viihtymistä eläinten, kevyemmän ohjelman ja kotimaisen ruoan seurassa.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on avoinna osoitteessa:

farmari.net

Farmari 2024 -maatalousnäyttely järjestetään Seinäjoella 4.-6.7.2024, tapahtumapaikkana on Seinäjoki Areenan ja Uimahalli-Urheilutalon ympäristö. Alueelle rakentuu monipuolinen näyttelyalue, jossa on mm. kotieläinkenttä eläimineen ja tapahtumakehineen, kattava konekenttäalue uutuuksineen, monipuolinen metsäosasto sekä palveluita ja osaamista tarjoavat osastot sisä- ja ulkoalueilla. Mukana on lisäksi lähiruoka-, kädentaito- sekä eräosastoja sekä runsas kattaus ohjelmaa: asiaa ja elämyksiä! farmari.net

Tapahtuman järjestää ProAgria Tapahtumat Oy, jonka ydintoimintaa on maatalousalan ammattinäyttelyiden järjestäminen. Sen tunnettuja näyttelyitä ovat KoneAgria, Farmari-maatalousnäyttely sekä Jyväskylässä järjestettävät Wemmi-sadonkorjuumarkkinat. Näyttelyt ovat ProAgrian omistajien eli viljelijöiden haluamia uuden teknologian, tiedon ja menetelmien tutustumispaikkoja ja suosittuja kohtaamis- ja verkostoitumispaikkoja. proagria.fi/proagriatapahtumatoy

Lisätietoja:

Henri Honkala
näyttelytoiminnan johtaja, hallituksen puheenjohtaja
ProAgria Tapahtumat Oy
henri.honkala@proagria.fi
040 827 7100

Kirsi Varila
näyttelypäällikkö,
Farmari 2024
kirsi.varila@proagria.fi
040 196 4434