Farmari 2024 järjestetään Seinäjoella

1 min lukuaika

Uutinen

Farmari lippu Seinajoelle
Farmari-lipun luovuttivat Jukka Nousiainen, hallituksen puheenjohtaja, ProAgria Etelä-Savo ja Kirsi Mutka-Paintola, näyttelypäällikkö ProAgria Etelä-Savo. Lipun vastaanottivat Henri Honkala, toimitusjohtaja ProAgria Etelä-Pohjanmaa, Maarit Noppa, hallituksen puheenjohtaja ProAgria Etelä-Pohjanmaa ja näyttelypäällikkö Kirsi Varila ProAgria Etelä-Pohjanmaa.


Farmari-juhlassa 1.7.2022 julkaistiin seuraavan Farmari-maatalousnäyttelyn paikkakunta. ProAgria Tapahtumat Oy valitsi seuraavaksi Farmarin järjestämisen paikaksi Seinäjoen. Näyttely järjestetään heinäkuun alussa vuonna 2024. Seinäjoki valikoitui paikaksi hyvän sijainnin, toimivan näyttelyalueen ja maatalouskeskittymän vuoksi.
– Seinäjoen kaupunki on aktiivisesti mukana ja halunnut merkittävän näyttelyn rikastuttamaan kaupungin tapahtumakesää 2024. Seinäjoki on keskeistä maatalousaluetta ja Seinäjoella voimme nostaa alueen ruoantuotantoa merkittävästi esille, kertoo ProAgria Tapahtumien hallituksen puheenjohtaja Henri Honkala.

Asiaa ja elämyksiä ammattilaisille ja kuluttajille
Seinäjoen Farmarissa vuonna 2024 on luvassa laaja maatalousnäyttely, joka on täynnä asiaa ja elämyksiä sekä alan ammattilaisille että kuluttajille.
– Pidämme tärkeänä, että pystymme tarjoamaan ammattilaisille uutuuksia, tietoa, kohtaamisia ja verkostoja. Kuluttajille ammattiaiheet ovat näyteikkuna siihen, miten ruoka tuotetaan. Uskomme keskusteluiden ja kohtaamisten ja tiedon välittämisen vahvistavan vastuullisen suomalaisen ruoan asemaa, kertoo Honkala. 
Näyttelyssä tulemme käyttämään apuna Mikkelissä saatuja palautteita ja tutkimustuloksia.
– Mikkelin maatalousnäyttely on osoittanut, että Farmari on tärkeä kohtaamispaikka ja sinne halutaan tulla, hakea ammattitietoa, tavata tuttuja, keskustella ja verkostoitua. Näille asioille haluamme myös tulevissa Farmari-näyttelyissä antaa tilaa, Honkala kiteyttää.