Wikit

Wikit ovat avoimuuden ja yhteisöllisyyden periaatteella toimivia sivustoja, jotka kokoavat aihepiirin ammattiasian yhteen paikkaan.

Kuka tahansa voi lisätä tekstiä ja kuvia, sekä muokata muiden tuottamia aineistoja. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen, mutta aineisto on luettavissa ilman sisäänkirjautumista. Wikit täydentyvät ja päivittyvät käyttäjien tarpeiden mukaisesti.

Wikit kokoavat aihealueensa ammattiasian yhteen paikkaan. Sivustolta löydät perustietoa esimerkiksi aiheeseen liittyvistä hankkeista. Wikit ovat tietopankkeja ammattilaisille ja aiheesta kiinnostuneille harrastajille sekä kuluttajille.

Yhtiömuotoinen maatalous -wiki

Kiinnostus maatiloiden yhtiöittämiseen on kasvanut jatkuvasti. Maatilan yhtiöittämisestä on paljon tietoa, mutta tieto on hajallaan. Kehitimme tähän tarpeeseen Yhtiöwikin. Yhtiöwiki kokoaa tämän hetken olemassa olevan tiedon yhdeksi kokonaisuudeksi. Wikistä saa kattavan kokonaiskuvan maatilan yhtiöittämisestä.

Yhtiömuotoinen maatalous -wiki

LuomuWiki

LuomuWiki kokoaa luomun perustiedot yhteen paikkaan. LuomuWiki on tietopankki ammattilaisille ja asiasta kiinnostuneille kuluttajille. LuomuWikissä on ammattiasiaa käytönnönläheisestä näkökulmasta. Ammattilaisille wikistä löytyy viimeisintä tietoa ja hyviä käytäntöjä luomutuotannon kehittämiseen. Kuluttajille wiki tarjoaa tietoa luomutuotannosta Suomessa.

LuomuWiki

LammasWiki

LammasWiki on sivusto, joka kokoaa lammastalouden perustiedot yhteen. Ammattilaiset saavat sivustolta käyttöönsä viimeisintä tietoa oman yritystoiminnan kehittämisestä. Sivuston tavoitteena on tarjota asiantuntijatietoa lammasyrittäjän näkökulmasta.

LammasWiki