Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – Gastro Business- hanke
Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista.
Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – Gastro Business hankkeen
kehitystyön tavoite on vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden yhteistyötä sekä
tehostaa alan kehittämistä. Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-,
hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista. Hanke
liittyy Pohjois-Savon alueelle saatuun European Region of Gastronomy 2020 (ERG) -
tunnustukseen, joka tuo alueelle näkyvyyttä ja matkailijoita Suomesta sekä ulkomailta.
Hankkeessa yritykset saavat koulutusta ja sparrausta osaamisensa tueksi ja käyttöönsä
ERG –logon hyödynnettäväksi tuotteidensa etiketeissä, ruokalistoissa ja muussa
viestinnässään.
Savonia toteuttaa hankkeen yhteistyössä ProAgria Itä-Suomen ja
SavoGrown kanssa. Projektipäällikkö Henna Lehikoinen, p. 044 785 6021,
Hankkeen toteutusaikataulu 1.8.2019-31.12.2021
Hankevastaava ProAgria Itä-Suomi/ Itä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset
Marja Niskanen, p.0400 905782, marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi
Lue lisää verkkosivuilta: www.tastesavo.fi