ProAgria Itä-Suomi kansainvälistyy

ProAgria Itä-Suomi

Projektissa edistetään ProAgrian henkilöstön kansainvälistä liikkuvuutta ulkomailla tapahtuvilla työssäoppimisjaksoilla ja kansainvälisissä seminaareissa Euroopassa.

Erasmus
ERASMUS logo Suomi

Tämän liikkuvuutta edistävän projektin teemallisia painpistealueita ovat ympäristöviisas maatalous, luonnonmukainen maataloustuotanto, digitalisaatio ja tiedon hyödyntäminen sekä talouden, johtamis- ja strategiataitojen kehittäminen.

Suomessa projektiin osallistuu ProAgria Itä-Suomen lisäksi alueella toimiva Maa- ja kotitalousnaiset. Heidän tavoitteenaan on hakea oppia ja malleja Euroopasta liittyen kuluttajakäyttäytymisen muutoksiin ja trendeihin, elintarvikkeiden lyhyisiin toimitusketjuihin sekä matkailuun vastuullisuuden ja kulttuuriteemaisten matkailureitistöjen rakentamisen näkökulmasta.

Kansainvälistä liikkuvuutta edistetään tässä projektissa erityisesti Ruotsiin, Tanskaan, Hollantiin, Portugaliin, Ranskaan, Irlantiin, Viroon ja Italiaan. Kansainvälistä liikkuvuutta edistäviin toimenpiteisiin osallistuu noin 20 henkilöä eri puolilta ProAgria Itä-Suomen aluetta.