Vuoden proagrialaiset 2019

2 min lukuaika

Tietoa ProAgriasta

Innostunut, iloinen, rohkea, hyvä tyyppi - esimerkiksi näillä sanoilla työkaverit kuvailevat Vuoden proagrialaisia. Tutustu heihin!

Vuoden2019proagrialaisetartikkeli

Vuoden päätteeksi monessa ProAgria-keskuksessa valitaan Vuoden proagrialainen. Se on perinne, jolla huomioidaan tehtyä hyvää työtä ja annetaan palautetta työkaverille. Viime vuonna palkittiin proagrialaista eri puolilla Suomea. Tässä he ovat!

ProAgria Etelä-Savon Vuoden proagrialaiseksi valittiin Iina Haikarainen. Luomukasvintuotannon asiantuntijana ja kestävän viljelyn parissa toimiva Iina tunnetaan innostuneena ja iloisena persoonana työyhteisössä. Hän tarttuu rohkeasti uusiin haasteisiin, on yhteistyökykyinen ja välittää auliisti tietoa työkavereille.

ProAgria Etelä-Suomen Vuoden proagrialaiseksi valittiin Satu Nokkonen Maa- ja kotitalousnaisista. Hän tekee töitä aina hyvällä asenteella, on positiivinen ja iloinen työkaveri. Myös hänen yhteistyökyky ja joustavuus saavat työkavereilta kiitosta.

ProAgria Itä-Suomessa valittiin kolme Vuoden proagrialaista. Työyhteisön ilmapiirin positiiviseksi vaikuttajaksi valittiin Petri Lappi. Hän ilostuttaa positiivisuudellaan ja kertomuksillaan. Petrillä on aina pilke silmäkulmassa ja huumori herkässä. Anni Reinikainen on uusi kollega, joka saa kiitosta avuliaisuudestaan. Häntä kuvaillaan käteväksi, ripeäksi ja aikaansaavaksi pulmien ratkojaksi. Luottokollegan maininnan sai Antti Valta, jonka teräksistä verotuksen osaamista työkaverit arvostavat. Hän on helposti lähestyttävä ja auttaa muita kiperissä kysymyksissä.

ProAgria Länsi-Suomessa Vuoden proagrialaiseksi valittiin Sanna Lindén, jota työkaverit kuvailevat oikeudenmukaiseksi, ystävälliseksi, muut huomioivaksi ja avuliaaksi.

ProAgria Keskusten Liiton Vuoden proagrialainen on Suvi Anttila. Hän on iloinen, positiivinen ja kannustava, joka tuo esiin koko työyhteisön ja organisaation onnistumisia. Suvi luo uutta ja näkyvää ylpeästi proagrialaisena.

ProAgria Keski-Pohjanmaan Vuoden proagrialainen Sinikka Kreus on ennakkoluuloton ja uusiin asioihin tarttuva aidosti yhteistyökykyinen työkaveri. Hän on aktiivisesti mukana muutostilanteissa. Hän on vaativa, positiivisessa mielessä, mikä kannustaa työkavereita ja asiakkaita kehittämän toimintaansa.

ProAgria Oulussa Vuoden proagrialaiseksi valittiin iloinen ja ahkera Leea Holmi. Hän on kehittämishaluinen ja rohkea työkaveri, joka uudistaa työtään ja innostaa muita. Uusiin haasteisiin Leea tarttuu empimättä.

ProAgria Etelä-Pohjanmaan perinteiden mukaan Vuoden proagrialaisen sijaan jaettiin Etelä-Pohjanmaan Maanviljelysseuran säätiön tunnustuspalkinto. Sen sai maisemasuunnittelija Riikka Asunmaa tunnustuksena merkityksellisestä työstä eteläpohjalaisen maaseudun hyväksi.