Vaikuttavuutemme - tuloksia, onnistumisia ja yhteistyötä

1 min lukuaika

Referenssit

Vaikuttavuutemme näkyy asiakkaidemme ja sidosryhmiemme saavuttamina tuloksina ja onnistumisina.

Vaikuuttavuus asiakascase 2020

Asiakkaat ovat toimintamme keskiössä ja haluamme tarjota heille parhaan asiakaskokemuksen liiketoiminnan kehittämiseen. Asiakkaidemme saavuttamat tulokset, tavoitteet ja onnistumiset ovat parasta vaikuttavuuttamme, millä haluamme rakentaa tulevaisuuden maataloutta. Mahdollistamme maailman puhtaimman ja elinvoinmaisimman maaseudun myös tulevaisuudessa.

Vahvuutemme on se, että kuljemme asiakkaidemme rinnalla yrityskokonaisuuden kaikissa asioissa pitkäjänteisesti, toimimme kattavasti koko Suomessa, olemme viljelijäomisteinen organisaatio ja toimimme riippumattomasti. Asiantuntemuksemme kattaa laajasti johtamisen, talouden ja tuotannon ja osaamme yhdistää nämä asiakkaan arkeen toimivaksi kokonaisuudeksi.

Uutuuksiamme ovat Strategia+, HR-palvelut ja ihmisten johtaminen. Talouspalvelumme uudistuvat merkittävästi yhdistäen talouden hallinnan, tilitoimiston palvelut ja asiantuntijoidemme osaamisen. Johtamisen kokoava digitaalinen palvelu Bisnes+ kehittyy ja laajenee koko ajan tuoden mittarit ja tulokset helposti katsottavaksi kokonaisuudeksi asiakkaillemme. Ilmastoratkaisut ja hiilijalanjälkilaskenta ovat tärkeitä palveluja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja erityisesti jo tehtyjen toimenpiteiden esille tuomiseksi.

Hyödynnä asiantuntijoidemme osaaminen ja lähde onnistumaan kanssamme.

Lue tästä tarkemmin vaikuttavuudestamme ja digiasiakaslehtemme