Uusia työntekijöitä ProAgria Lapille

2 min lukuaika

Uutinen

Kesän alussa on aloittanut neljä uutta työntekijää, jotka ovat valmiina auttamaan ProAgria Lapin asiakkaita.

Anne Juotasniemi, Miia Kallunki, Piia Ahola ja Heta Ylijääskö.

ProAgria Lappi on hiljattain saanut neljä uutta työntekijää taloon. Tuotantopuolella maitotila-asiantuntija töissä aloitti kesäkuussa agrologi (AMK) Heta Ylijääskö. Hän sijaistaa perhevapaalle jäänyttä Hanna Heikkilää.

Tilitoimiston puolelle olemme saaneet Anne Juotasniemen ja Miia Kallungin sekä palkanlaskentaan Piia Aholan.

Heta Ylijääskö on kotoisin rovaniemeläiseltä lypsykarjatilalta, jossa hän on tehnyt töitä pienestä pitäen. Hän valmistui agrologiksi Lapin ammattikorkeakoulusta tänä keväänä. Heta on ehtinyt työskennellä myös lomittajana ja hän teki harjoittelunsa maatalouskaupassa. ProAgria Lapin palveluksessa Heta alkaa tehdä muun muassa ruokinnansuunnittelua, kunhan perehdytykset on tehty.

”Innolla ja motivoituneena olen ryhtynyt ProAgria Lapin töihin”, Heta sanoo.

Taloushallinnon merkonomi, KLT Anne Juotasniemi aloitti ProAgria Lapissa talousosaston vetäjänä ja kirjanpitäjänä. Hän työskentelee Fivaldi-ohjelmalla, kokemusta löytyy pienten ja suurten yhtiöiden lisäksi konsernitilinpäätöksistä. Ranualta lähtöisin oleva Anne on ehtinyt työskennellä kirjanpitotöissä reilut kaksikymmentä vuotta.

”Intoa puhkuen olen aloittanut työt ProAgria Lapilla”, Anne kertoo.

Liiketalouden merkonomi on Miia Kallunki tekee kirjanpitoja asiakasyrityksille Netvisorilla. Hän on ollut kirjanpitoalalla 20 vuotta. Asiakkaina tällä rovaniemeläisellä on ollut niin pieniä ja isoja yrityksiä. Kokemusta löytyy myös kuntapuolelta. Miia tekee kirjanpidon lisäksi konsernitilinpäätöksiä ja palkanlaskentaa. Hän on tehnyt lisäksi yhtiömuodonmuutoksia asiakkaille.

”Hyvillä mielin olen tullut tänne töihin”, Miia myhäilee.

Taloushallinnon merkonomi Piia Ahola hoitaa ProAgria Lapissa vaativaa palkanlaskentaa, mutta tekee myös kirjanpitoa ja yleensäkin taloushallinnon töitä. Piia on opiskellut myös palkka-asianneuvojaksi ja palkanlaskijaksi sekä suorittanut taloushallinnon ammattitutkinnon kirjanpidon puolella. Hän on aiemmin työskennellyt 12,5 vuotta tilitoimiston palveluksessa.

”Hyvällä mielellä olen tullut töihin ProAgria Lapille. On hienoa oppia uutta tässä uudessa ympäristössä”, Piia kertoo.