Ratkaisuja tuottavuuden ja kannattavuuden parantamiseen

1 min lukuaika

Referenssit· Tuotosseuranta

Osaamisemme avulla saavutat mitatusti parempia tuloksia. Tutustu tästä tuloksiimme ja asiakasreferensseihimme.

Dronemieskuvaartikkeliuutinen

ProAgrian vaikuttavuus toteutuu asiakkaidemme saavuttamien tulosten ja liiketoiminnan kannattavuuden kautta.

Meillä on mitattuja tuloksia kasvintuotannon, maidontuotannon ja monen muun toimialan saavuttamista tuloksista. Tuloksemme osoittavat, että ne asiakkaat, jotka sparraavat tilakokonaisuutta, johtamista, taloutta ja tuotantoa kanssamme menetyvät paremmin kuin asiakkaat, jotka vielä eivät vielä käytä palvelujamme.

Kasvintuotannossa ViljelyKasvu-ryhmissämme on mahdollisuus saavuttaa jopa 500-1000 kiloa hehtaarilta parempia satoja ja samalla vähentää viljelyn kustannuksia merkittävästi.

Maidontuotannossa tuotosseurantaan ja runsaasti palvelujamme käyttävät maitotilat saavuttavat noin 1 000 litraa korkeamman maitotuotoksen per lehmä ja alhaisemmat maitotuotto-rehukustannukset. Merkittäviä saavutuksia. Lisäksi oikein optimoidulla ruokinnan ohjauksellamme saadaan merkittäviä säästöjä.

Pystymme lupaamaan asiakkaillemme parhaita ratkaisuja tuottavuuden ja kannattavuuden parantamiseksi.

Uusina palveluina pystymme tarjoamaan tilan tietoihin perustuvaa ympärisövaikutusten arviointia ja hiilijalanjälken laskentaa. Menetelmämme on juuri pilotoinnissa ja saavuttanut jo nyt suurta kiinnostusta, koska se antaa hyviä kehittämisnäkymiä tilalle, miten omaa tuotantoa oi viedä ympäristöystävällisempään suuntaan. Tutustu tähän menetelmään Biocoden sivuilla tästä.

Katso myös asiakasreferenssimme ja tutustu tarkemmin heidän tarinoihinsa. Referenssit löydät tästä alta.

Katso myös koosteemme keskeisistä tuloksistamme ja kysy lisää asiantuntijoiltamme.