ProAgria Lapin toiminta päättyy – ProAgrialla valmius tarjota palveluja Lapin maatilayrittäjille

1 min lukuaika

Uutinen

ProAgria Lapin varsinaisessa vuosikokouksessa torstaina 16.6.2022 yhdistykselle ei löytynyt puheenjohtajaa ja hallitusta. Vuosikokous totesi yhdistyksen purkautuneeksi hallinnon puuttumisen vuoksi ja ProAgria Lapin toiminta päättyy.

Kuvituskuva

Toiminnan päättymiseen liittyvät toimenpiteet ovat käynnistyneet. ProAgria Lapin koko henkilöstö joudutaan lomauttamaan. Lapin kalatalouskeskuksen rekisteröityminen itsenäiseksi yhdistykseksi on aloitettu.

ProAgria Lapin jäsenille, asiakkaille ja sidosryhmille on tiedotettu tilanteesta eri tilaisuuksissa. Asiakkaille tullaan tiedottamaan tarkemmin, kun käytännön asiat palvelujen saamiseksi on selvitetty. ProAgriasta ollaan yhteydessä asiakkaisiin kesän ja alkusyksyn aikana ja tehdään palvelukartoitukset ja päivitetään palvelusopimukset.

ProAgrialta hyvää palvelua jatkossakin - Lapin alueen asiakkaista huolehtii koko verkosto

ProAgria tarjoaa jatkossakin palveluja Lapin maatiloille. ProAgria-verkosto on valmis tarjoamaan palveluja ja osaamistaan nykyisille ja uusille asiakkaille.

Tuotosseuranta tulee jatkumaan Lapin alueella edelleen kansainvälisen ICAR-kattojärjestön sääntöjen mukaisesti ProAgrian toimintana. ProAgrian tuotosseurannan asiakaspalvelu auttaa asiakkaita tuotosseurantaan liittyvissä asioissa numerossa (09) 8566 5980 ja sähköpostitse tuotosseuranta@proagria.fi. Valtakunnallinen asiakaspalvelu numerossa 044 420 9000 auttaa muissa palvelutarpeissa ja ohjaa asiakkaita asiantuntijoille.

Lisätietoja

Harri Mäkivuokko, toimitusjohtaja ProAgria Keskusten Liitto, puhelin 040 508 1393, harri.makivuokko@proagria.fi

Ulla-Maija Uusitalo, toimitusjohtaja, ProAgria Lappi, puhelin 041 730 0405, ulla-maija.uusitalo@proagria.fi