Ollaan ylpeitä, kaikista ei ole tähän!

1 min lukuaika

Referenssit

Nostamme hattua maatilayrittäjille, jotka kertovat arjestaan somessa. Sisällöillä on kymmeniä tuhansia seuraajia, jotka keskustelevat ja tukevat tuottajien arvokasta työtä.
Yrittäjän arjen jakaminen on juuri sitä, millä vaikutetaan tottumuksiin ja kotimaisen ruoantuotannon arvostamiseen.

Sari ja lehma

”Me maanviljelijät olemme ruoantuotannossa se ensimmäinen lenkki. Ammattitaidollamme tuotetaan ja turvataan puhdas kotimainen ruoka. Olen ylpeä työstäni ja siitä, että saan olla osana tätä ketjua”, kertoo Sari Rouvinen Piiroomäen maitotilalta, Kiteen Kiteenlahdesta. Sari Rouvinen haluaa tuoda maataloutta ja puhdasta suomalaista ruuantuotantoa positiivisen kautta esille. Reaaliarki näkyy mukana somekanavilla n. 26.000: lle seuraajalle iloineen ja suruineen.

”Haastan viljelijäkollegoita nostamaan tuotantoa esille kaikessa karuudessaan ja kauneudessaan. Meillä on hyvä maa ja hyvät edellytykset puhtaan ruoan tuotantoon. Meidän pitää olla ylpeitä siitä mitä me teemme, kaikista ei ole tähän. Tämän kaiken puolesta kannattaa taistella ja tehdä työtä. Kaikki ei ole helppoa ja ruusunpunaista olipa pieni tai iso tila, eikä kaikki aina mene niin kuin suunnitellaan. Olen tyytyväinen kun tavoitan myös niitä joilla ei ole mitään kytköksiä maatilaan tai maaseutuun ja saan selvittää sitä meidän arkea näille ihmiselle."

Haasta somessa! #arvostaviljelijää haastaa sinut kertomaan omasta työstäsi somekanavissa. Tägää mukaan @proagria