Jyvällä-podcast

1 min lukuaika

Podcast

Jyvällä-podcastissa keskustellaan ajankohtaisista aiheista.

Jyvällä - ProAgrian ajankohtaispodcast

Jakso 1 Huoltovarmuus ja kannattavuus - isojen asioiden edessä

Tässä jaksossa keskustelevat ProAgria Keski-Pohjanmaan toimitusjohtaja Ritva-Liisa Nisula, ProAgria Österbottens Svenska Lantbrukssällskapin toimitusjohtaja Meira-Pia Lohiluoma ja ProAgria Keskusten Liiton toimitusjohtaja Harri Mäkivuokko. Keskustelussa pohditaan, mitä huoltovarmuus tarkoittaa, mitä sen eteen pitää tehdä, mikä rooli maatilayrittäjillä siinä on, sekä miten ProAgria voi tukea asioissa.

Jakso 2 Kevät 2023 - miten varautua ja mitä tehdä

Tässä jaksossa alan ammattilaiset ja itsekin viljelijöinä toimivat ProAgria Etelä-Pohjanmaan toimitusjohtaja Henri Honkala, ProAgria Länsi-Suomen toimitusjohtaja Sami Iltanen ja Svenska lantbrukssällskapens förbundin toimitusjohtaja Peter Österman pohtivat tulevaa vuotta 2023. Miten pitäisi suunnata katsetta jo sinne, ja mihin pitää osata varautua. Miten viljojen ja valkuaiskasvien hinnat vaikuttavat viljelyyn? Tässä jaksossa kuulet monia käytännön vinkkejä.

Jakso 3 Riittääkö ruoka?

ProAgria Etelä-Savon toimitusjohtaja Heikki Pahkasalo ja ProAgria Oulun toimitusjohtaja Vesa Nuolioja keskustelevat ajankohtaisesta aiheesta, mitä se tarkoittaa maatilayrittäjän ja kuluttajan näkökulmasta. Entä jos ruoka ei riitäkään? Miten jokainen voi ottaa huomioon ruokaan liittyviä asioita arjessaan?