Koulutukset ja kurssit· Elintarvike· Muille yrityksille ja yrittäjille· Luonnontuotteet
Villiyrtit ravintolakäytössä - villiyrttiruokakurssi ammattilaisille 4.6.2024 Jyväskylässä
Ravintola Priimuksen opetuskeittiö, Taulumäentie 45, 40200 Jyväskylä
Koulutukset ja kurssit· Elintarvike· Muille yrityksille ja yrittäjille· Luonnontuotteet
Villiyrtit ravintolakäytössä – villiyrttiruokakurssi ammattilaisille 4.6.2024 klo 13-18
Ravintola- ja ruokapalveluammattilaisille suunnatulla kurssilla tutustutaan villiyrtteihin ja valmistetaan niistä yhdessä ravintolakäyttöön sopivia ruokia. Kurssilta saa vinkkejä erilaisiin tapoihin käyttää villiyrttejä eri sesongeissa.
Kouluttajana keittiömestari ja keraamikko Jarmo Pitkänen, joka on erikoistunut villiruokaan, illallisiin, cateringiin, kokkauskursseihin sekä keramiikkaan. Pitkän linjan villiruokamestari pyörittää Studioravintola Tundraa Kuusamossa sekä vastaa Kuusamon Kalan tuotekehityksestä.
Kurssipaikkana Ravintola Priimuksen opetuskeittiö, osoite Taulumäentie 45, Jyväskylä.
Kurssi on osallistujille ilmainen ja mukaan mahtuu 10 ruokapalveluiden ja ravintola-alan ammattilaista. Sitovat ilmoittautumiset 31.5. mennessä.
Järjestäjänä Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hanke. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen Ely-keskus maaseuturahastosta.