Maaseutumarkkinat Lappeenrannan kauppatorilla

Lappeenrannan kauppatori, Snellmaninkatu 14, 53100 Lappeenranta, Suomi

ProAgria Etelä-Suomi
4c93e325db6658cc8f256a4d4e1b4490

Maaseutumarkkinat Lappeenrannan Kauppatorilla

su 4.9.2022   klo 10 - 15

 

ProAgria ja Maa- ja kotitalousnaiset ovat järjestäneet Maaseutumarkkinat -tapahtumaa jo 32 vuoden ajan Lappeenrannan kauppatorilla -- tapahtumalla on aina ollut erittäin vahvat juuret paikallisessa ruoassa ja maaseudun pienyrittäjyydessä. Maa- ja kotitalousnaisten teema ”Suomalaisen ruoan sankaritarinoita” sopii hyvin maaseutumarkkinat -tapahtumaan, koska tori on täynnä maaseudun yrittäjiä, pienyrittäjiä ja heidän sankaritarinoitaan. Maaseutumarkkinat -tapahtumalla haluamme tuoda esille ja tehdä näkyväksi teitä, yrittäjät.  Tapahtuma on myös maaseudun ja kaupungin kohtaamispaikka ja se näkyy siinä, että kuluttajat arvostavat, kun yrittäjät itse ovat myymässä tuotteitaan. Suomalaista ja paikallista ruoantuotantoa ja yrittäjyyttä halutaan myös tukea.

Vuodesta toiseen palautteiden perusteella Lappeenrannan kauppatorin maaseutumarkkinat on ollut yrittäjille vuoden parhaita myyntitapahtumia.  Markkinatapahtuma on ollut usealle uudelle (ja ”vanhallekin”) yritykselle myös loistava tilaisuus tehdä yritystään tunnetuksi, maistattaa tuotteita,  kerätä palautetta tuotteista ja esim. vinkata mistä tuotteita on muulloin saatavilla.

Tarjolla olevat myyntipaikat ja  hinnat :

Katettu toripöytä pit. 2,4m                         á 75 €

Toriruutu 4x4m myyjällä oma pöytä/katos     á 75 €

½Toriruutu 2x4m myyjällä oma pöytä/katos   á 50 €

 

Tapahtuman ilmoittautumisista ja käytännön paikkajärjestelyistä vastaa ProAgria Etelä-Suomi ry/Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus.  Jos tulee kysyttävää, niin laita viestiä sähköpostilla maaseutumarkkinat@proagria.fi  tai soita/lähetä tekstiviesti puh. 040 5150299 (arkisin klo 8-10 ja 17-19).

Paikkavaraukset ainoastaan kirjallisena joko

* tämän tapahtumasivun alareunassa olevalla nettilomakkeella

* tai sitten kutsun/uutiskirjeen liitteenä tulleen lomakkeen palauttamalla (palautus postitse, spostilla skannattuna/valokuvana tai henkilökohtaisesti tuomalla ProAgrian toimistolle, Pormestarinkatu 6, III krs.).  

 

Hyödynnä myös mahdollisuus osallistua  yhteismainokseen Etelä-Saimaassa!

 

Jos haluat olla mukana paikallisessa, maaseutuhenkisessä myyntitapahtumassa palauta ilmoittautumislomake jo tänään!

Terveisin

Sanna Lento-Kemppi          Satu Kostensalo                

Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus

ProAgria Etelä-Suomi ry

Lue lisää tapahtumasta