Luomutuotannon peruskurssi etänä

ProAgria Länsi-Suomi

Koulutukset ja kurssit· Webinaarit· Luomu

0d12c462f11e9e8ab8a2a1aa52d9055f

Tervetuloa ProAgria Länsi-Suomen luomuperuskurssille, joka täyttää luomusitoumuksen edellyttämän 5 päivän koulutusvaatimuksen. Jos aikoo hakea myös luomukotieläinsitoumusta, on lisäksi käytävä kaksi luomukotieläintuotannon kurssipäivää. 

Kurssipäivät

1. päivä: tiistai 12.3.2024 klo 16.30-19.30
2. päivä: tiistai 26.3.2024 klo 16.30-19.30
3. päivä: tiistai 9.4.2024 klo 16.30-19.30

Kurssipäivät järjestetään iltapäivä-/iltakurssina etäkoulutuksena Teams-yhteydellä.

Lisäksi on mahdollista suorittaa kaksi omatoimista päivää verkko-oppimisalustalla.

Tutustu kurssiohjelmaan.

Kurssille voit tulla mukaan yksittäiselle päivälle, mikäli haluat kerrata joitain luomutuotannon asioita, tulla verkostoitumaan tai kuulemaan viimeisimpiä päivityksiä luomutuotannon ehtoihin.* 

Luomukotieläinpäivät

Luomukotieläinsitoumukseen vaaditaan kaksi koulutuspäivää. Voit osallistua ProAgria Etelä-Suomen koulutuspäiviin 9. ja 10.4. Teamsin kautta. Lue lisää.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssi järjestetään Teams-etäyhteydellä.
Hinta 80e/pvä/tila + alv, sis. tilalta max 2 henkilöä.

Jos ilmoittaudut koko kurssille (400 € + alv 24 %), valitse koko kurssi 3+2 päivää. Vain koko kurssi sisältää myös itsenäisesti verkkovalmennusalustalla suoritettavat päivät. 

Ilmoittautuessasi voit valita joko verkkolaskun Paytraililla tai laskun.

Kurssipäiviin ilmoittautuneille lähetetään teams-linkki sekä järjestetään tarvittaessa mahdollisuus etukäteen testata etäyhteyttä.

Lisätietoja ProAgria Länsi-Suomen luomuasiantuntijoilta. 
Luennoitsijoina toimivat ProAgrian luomuasiantuntijat ja ELY-keskusten luomuvastaavat. 

Lisätietoja

Kati Knuutila kati.knuutila@proagria.fi 050 477 5648

Huom: Luomuperuskurssin lisäksi luomusitoumusehdot edellyttävät yhden päivän pituinen lisäkoulutuksen suorittamisen. Lisäkoulutus on suoritettava viimeistään viimeisenä sitoumusvuonna 30.4. mennessä. Koulutuspäivän voit korvata käyttämällä luomutuotannon neuvopalvelua (väh. 3 h). Vaihtoehtoisesti voi osallistua yhteen luomuperuskurssin päivään.

Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua osoitteeseen info.lansi@proagria.fi. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.  

Tapahtumanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma taloudellisista tai muista vastaavista syistä. Tapahtumanjärjestäjä varaa ylivoimaisen esteen sattuessa oikeuden muuttaa tapahtumaohjelmaa tai suunniteltuja aikatauluja ilman korvausvelvollisuutta asiakkaalle. Mikäli tapahtumaohjelma tai aikataulu muuttuu olennaisesti ja merkittävästi, asiakkaalla on oikeus peruuttaa osallistumisensa veloituksetta. Olennaisista muutoksista ilmoitamme etukäteen.

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu