KPI-Avain

KPI-Avain valiolaisille maitotilayrittäjille on maitotilan tavoitteelliseen johtamiseen ja kehittämiseen suunniteltu työkalu. Se avautuu kaikille valiolaisille maitotilayrittäjille 11.9.2017.

 

Kehitä maitotilasi kannattavuutta

KPI-Avain on havainnollinen mittaristo ja ohjausnäkymä, jonka avulla maitotila voi johtaa kokonaisuutta sekä kehittää itseään kohti parempia tuloksia. Ohjausnäkymään voi valita 17 vaihtoehdosta itselleen kuusi tärkeintä mittaria, joita haluaa seurata. Tiedot mittaristoon tulevat Valion ja neuvonnan tietokannoista. Mittaristoa käytetään Minun Maatilani, Valman tai suoraan oman älypuhelimen kautta.

Mittaristo näyttää ajantasaisesti, miten tulokset kehittyvät ja saavutetaanko niitä. Ohjausnäkymään voi valita kuusi tärkeintä mittaria, joita haluaa seurata. Mittaustulosten parantuminen vaatii tekemistä ja asioiden toimeenpanoa.

Lean-johtamisella jatkuvaa parantamista

Tavoitteiden ja mittaritulosten purku käytäntöjä muuttavaksi tekemiseksi on KPI-Avaimen ydin. Toteutussuunnitelmassa määritetään vastuut, aikataulut ja seurataan tuloksia päivittäin ja vähintään viikoittain. Yhtenä apuvälineenä on taulupalaverit, joilla tekeminen avataan kaikille työntekijöille ja myös nähdään tavoitteiden toteutuminen ja onko tekeminen tuottanut oikeaa tulosta.

KPI-Avain on Valio Oy:n, ProAgrian, Faban ja Mtech Oy:n yhdessä kehittämä maitotilojen menestymisen konsepti.

Lisätietoja:

Johtava asiantuntija Henna Mero, ProAgria Keskusten Liitto, 040 589 6202, henna.mero@proagria.fi

Kehityspäällikkö Jaana Kiljunen, Valio Alkutuotanto, 050 398 2962, jaana.kiljunen@valio.fi

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.