Tunne asiakkaasi—palvele kilpailukykyisemmin

ProAgria Etelä-Savo

Hanke on päättynyt 31.12.2017.

0208 gzot86x7 vastavalo 355347 tunne asiakkaasi 0

Tunne asiakkaasi—palvele kilpailukykyisemmin

Maaseudulla on mahdollisuuksia ansaita yritykselle lisätuloa. Hyödyntämisen esteenä on usein se, että asiakkaat eivät löydä alueen palveluita tai ne eivät ole laadultaan sellaisia, mitä asiakkaat haluavat.

Hankkeeseen haetaan eteläsavolaisia maaseudun yrittäjiä, jotka tuottavat erilaisia palveluita ja tuotteita vakituisille ja vapaa-ajan asukkaille sekä maatiloille. Yrittäjältä edellytetään uskallusta heittäytyä palvelujen ja tuotteiden kehitystyöhön, jossa erilaiset asiakasryhmät pääsevät testaamaan ja antamaan palautetta ja kehitysideoita.

Tunne asiakkaasi – palvele kilpailukykyisemmin –hankkeella haetaan ratkaisua maaseudun näkymättömien palvelutarpeiden ja palvelujen tarjoajien kohtaamiseen sekä liiketoimintamahdollisuuksien löytämiseen. Hankkeen tavoitteena on löytää maaseudun yrityksille taloudellinen tapa tuottaa tuotteita ja palveluja, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin.

Katso hankkeen ajankohtaiset tiedotteet alla kohdasta Materiaalit

Hanketta toteuttavat Etelä-Savon Maa– ja kotitalousnaiset ja ProAgria Etelä-Savo. Hankekumppaneina ovat Etelä-Savon ammattioppilaitos Esedu ja Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti.
Hankkeen toiminta-aika on 1.10.2015 – 31.12.2017.
Hankkeelle on haettu rahoitusta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta ja Etelä-Savon ELY-keskukselta.