Kantri-Sampo

ProAgria Itä-Suomi

Hankkeen tavoitteena on parantaa yrittäjien menestymisedellytyksiä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Hanke kestää 31.12.2022 saakka.

123
Ely-keskus logo
Maatalousrahasto EU logo

Kantri-Sampo –hanke on Kainuun ammattiopiston hallinnoima 1.7.2019 käynnistynyt yhteistyö- ja valmennus-, koulutushanke. Toisena osatoteuttajana on ProAgria Itä-Suomi ry / Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset.

Kantri-Sampo -hankkeen kohderyhmänä ovat Kainuulaiset maaseutu-, luonto- ja luonnontuotealan, hoitoalan sekä elintarvike- ja elintarvikkeiden jatkojalostusalan yrittäjät, yrittäjiksi aikovat ja luonnonvara-alan opiskelijat, sekä alan kehittäjäverkostot ja toimijaorganisaatiot

Kantri-Sampo -hankkeen tavoitteena on parantaa yrittäjien menestymisedellytyksiä heidän osaamistaan kehittämällä, sekä lisätä yhteistyötä ja yrittäjyysvalmiuksia kohderyhmien parissa. Tavoitteena on yhteistyö yli toimialojen, uudenlaiset toimialoja yhdistävät tuotteet, palvelut, innovaatiot sekä lähialuetuotannon tilaustoimitusketjujen maakunnan sisäiset ratkaisut. Tavoitteena on myös kehittäjäverkoston osaaminen lisääntyminen. Impilinna oppimisympäristöä kehitetään yrittäjyyden alustaksi. Impilinnan tuotekehityskeittiötä voi vuokrata yrityskäyttöön päivähinnalla. Impilinnassa on tarjolla myös kokous- ja juhlatiloja.

Katri-Sampo. -hankkeen toimenpiteitä ovat kohderyhmälle tarjottavat valmennus, lyhytkoulutukset, työpajat, opintomatkat sekä ohjaus toiminnan laadun ja yritysten kilpailukyvyn lisäämiseksi.

Teemojen sivuilta löydät tulossa olevat toimenpiteet:

EU-osarahoitteinen (Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto) valmennus turvaa yrittäjille edullisen osallistumismahdollisuuden.

Kantri-Sampo -hankkeen järjestämiin koulutuksiin, työpajoihin, opintomatkoille ja muihin valmennuksiin haetaan ja ilmoittaudutaan KAO:n lyhytkoulutuksien kautta oheisesta linkistä www.kao.fi/lyhytkoulutukset ja ko. koulutuksen nimi. Ilmoittautuminen tapahtuu vihreästä painikkeesta: yksityiset henkilöt tai yritykset. Ilmoittautuessasi näät koulutuksen tarkemman ohjelman ja hinnan.

Kysy lisää Kantri-Sampo -hankkeesta ja tulossa olevista toimenpiteistä.

Yhteystiedot

Heidi Kotilainen
projektipäällikkö
p. 044 7101141
heidi.kotilainen@kao.f

Soili Hypén
yritysasiantuntija
Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset
p. 040 776 4290