Töitä Suomesta sai yhtiömuodon, ProAgria mukana tärkeässä yhteistyössä

17.04.2020
Töitä Suomesta on nyt saanut virallisen muotonsa, kun 14.4. uusi yhtiö Töitä Suomesta Oy perustettiin ja se sai Y-tunnuksensa. Perustajina ovat ProAgria Keskusten Liitto, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto sekä Suomen Kylät ry.
 
Palvelun kehittämiseksi ovat ELY-keskukset hyväksyneet 300 000 euron hankkeen, jolla palvelua rakennetaan sekä pystytään tekemään asiakaspalvelua ja viestintää. Tavoitteena hankkeella on kausityövoiman saaminen maa- ja puutarhatiloille ja jatkossakin hyvin toimiva alusta työnhakijoille ja -antajille.
 

Runsaasti hakijoita ja työpaikkoja

Töitä Suomesta on ollut hyvin esillä yhtenä ratkaisuna kausityövoimaongelmaan. Työhakemuksia palvelussa on jo tuhansia ja pari päivää sitten työpaikkojakin oli yli 500. Työnhakijat ja -antajat kohtaavat tehokkaasti alustalla. Lisäksi työnantajilla on käytettävissä ProAgrian uudet HR-palvelut, joilla helpotetaan työnantajan rekrytointiurakkaa tilanteeseen parhaiten sopivien henkilöiden löytämiseksi ja työprosessien sujuvoittamiseksi.
 
Töitä Suomesta on keskiössä myös Sanoma-yhteistyössämme, johon liittyi mukaan laajasti eri alan merkittäviä organisaatioita, kuten Elinkeinoelämän keskusliitto, Henkilöstöpalveluyritysten Liitto, Puutarhaliitto, rekrytointikonsultti Juho Toivola sekä Töitä Suomesta kumppanimme MTK ja Suomen Kylät. Kampanja toimii siten, että Oikotien työhönhakuilmoituksista ohjautuu Töitä Suomesta -palveluun rekisteröitymään ja ilmoittautumaan työnhakijaksi. Sanoma-yhteistyön teemana on merkityksellinen työ ja pelastetaan kasvukauden 2020 sato.
 
Asiakkailtamme on tullut positiivisia viestejä, että he ovat saaneet työntekijöitä Töitä Suomesta -palvelun kautta. Tästä twiittasi ansiokkaasti mm. Minna Pirkkalainen Twitterissä näin: Laajennettu #töitäsuomesta -palvelu toimii! Tuttu marjatilallinen kertoi saaneensa 20 työntekijää puolitoista viikkoa ilmoituksen jättämisestä. Hienoa! @ProAgria @MTKry @suomenkylät.

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.