Sanna Lento-Kemppi Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaisten toiminnanjohtajaksi

1 min lukuaika

Uutinen

MMM Sanna Lento-Kemppi on valittu Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaisten piirikeskuksen uudeksi toiminnanjohtajaksi. Hänen toimenkuvaansa ProAgria Etelä-Savossa kuuluu myös yritysasiantuntijan tehtäviä. Sanna Lento-Kemppi siirtyy Etelä-Savoon ProAgria Etelä-Suomesta, jossa hän on toiminut Maa- ja kotitalousnaisten yritysasiantuntijana ja järjestövastaavana.

Lento Kemppi Sanna mkn

MMM Sanna Lento-Kemppi on työskennellyt jo yli 25 vuotta Maa- ja kotitalousnaisten tehtävissä. Vuosina 1997-2012 hän toimi Etelä-Karjalan maa- ja kotitalousnaisten toiminnanjohtajana ja organisaatiomuutoksen jälkeen Etelä-Karjalan alueella Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten yritysasiantuntijana ja järjestövastaavana.

Sanna Lento-Kemppi aloittaa toiminnanjohtajan tehtävässä marraskuun alussa. Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaisten edellisen toiminnanjohtajan Kirsi Mutka-Paintolan siirryttyä muihin tehtäviin hänen sijaisenaan on toiminut ruoka- ja järjestöasiantuntija Katja Rissanen 1.2.2022 alkaen.

Toivotamme Sannan tervetulleeksi Etelä-Savoon!

Lisätietoa:

Marttiina Sihvola, puheenjohtaja, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus, p. 050 593 9688, marttiina.sihvola@proagria.fi

Katja Rissanen, ruoka- ja järjestöasiantuntija, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus, p. 041 730 3397, katja.rissanen@maajakotitalousnaiset.fi