Paperiton laskutus

2 min lukuaika

Uutinen

Olemme ottaneet käyttöön paperittoman laskutuksen 1.4.2021 alkaen.

Kalvokuva tietokone
ProAgria Etelä-Suomi, ProAgria Itä-Suomi, ProAgria Keski-Suomi ja ProAgria Keskusten Liitto ottavat käyttöön paperittoman laskutuksen 1.4.2021 alkaen, jonka jälkeen jokaisesta painetusta ja lähetetystä laskusta perimme 5 €, sis. alv 24 % laskutuslisän.

Siirry ympäristöystävälliseen ja nopeaan paperittomaan laskutukseen

Paperiton laskutus on turvallinen, nopea ja tehokas tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja. Se on myös huomattavasti ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin paperinen lasku.
Sähköisenä saat laskun mahdollisimman nopeasti, ajasta ja paikasta riippumatta. Paperittoman laskun käyttö on helppoa ja edullisempaa kuin paperisen laskun. Lisäksi sähköisten laskujen arkistointi on vaivatonta.
1. Toimi näin, mikäli sinulla on käytössä ohjelmisto, jolla voit vastaanottaa verkkolaskuja
Saat verkkolaskun käyttöösi, kun sovit asiasta pankkisi tai tilitoimistosi kanssa. Sen jälkeen saat meiltä laskun suoraan ohjelmistoosi, sen sijaan että lasku tulisi paperisena postiosoitteeseen. Mikäli käytössäsi on jo ohjelmisto ja sähköisten laskujen vastaanotto, voit ohittaa kohdat 1 ja 2:
1. Tee valitsemasi verkkolaskuoperaattorin kanssa sopimus verkkolaskujen vastaanottamisesta
2. Hanki tarvittaessa verkkolaskuohjelmisto
3. Ilmoita sähköpostiosoitteeseen myyntilaskut.proeventus(@)proagria.fi
asiakasnumerosi
verkkolaskuosoitteesi
operaattorisi ja OVT-tunnuksesi
2. Toimi näin, mikäli haluat vastaanottaa laskut veloituksetta e-laskuina verkkopankkiisi (ohjeessa voi olla pankkiryhmä kohtaisia eroja)
1. Mene verkkopankissasi kohtaan e-laskut ja etsi kohta ”uusi laskuttaja”, ”e-laskusopimukset” tai vastaava kohta, pankkiryhmästä riippuen. Hae sieltä sinua laskuttava ProAgria
2. Tilaa e-lasku
3. Syötä pyydettyyn sarakkeeseen edellisen laskun viitenumero
4. Tarkasta tiedot ja hyväksy/lähetä
5. Saamme tarvittavat tiedot pankilta suoraan, jolla saat seuraavan laskumme sähköisenä e-laskuna verkkopankkiisi

Poikkeuksena Neuvo-laskut

Poikkeuksena paperilaskulisälle ovat Neuvo-palveluihin liittyvät laskut. Neuvo on EU-varoin tuettua neuvontaa, jolloin Ruokaviraston määrittämään laskutushintaan sisältyvät kaikki asiakkaan kulut.