Ajankohtaista

1 min lukuaika

Ajankohtaista maaseutumatkailuyrittäjille Varsinais-Suomessa

Kasi 0

Kiinnostaako Online –kanavat ja Somerekrytointi 20.11.2018
Kavalton tila, Piikkiö Kaarina
Haluatko tuoda matkailuelämykset paremmin matkailijoiden ostettaviksi? Entä kiinnostaako sosiaalisen median hyödyntäminen rekrytoinneissa? Lue lisää tästä ja ilmoittaudu mukaan.

MatkailuMapathon 12.112018
Sinulle, jonka yritys sijaitsee Föli-reitin varrella.
Tule maksuttomaan työpajaan syöttämään yrityksesi tiedot OpenStreetMap-karttapohjaan ja asiakkaat löytävät helpommin luoksesi Fölin reittioppaan avulla. Asiantuntijamme auttavat sinua tietojen syöttämisessä.

Sähköpostimarkkinoinnin koulutus Loimaalla 7.11.2018
Kiinnostaako uutiskirjeen käyttöönotto osaksi yrityksen markkinointia? Tule kuulemaan lisää asiasta. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Ruokamatkailun tarinallistamisen työpaja Turussa 8.11
Tarinallistaminen ruokamatkailussa -projektin rahoittajina ovat opetus- ja kulttuuriministeriö, Visit Finland (Business Finland Oy) ja Haaga-Helia amk. Työpaja on osallistujille ilmainen.Lisätietoja löydät tästä.

Luonto matkailussa kilpailu. Yhdistyykö toiminnassasi luonto, luonnontuotteet ja matkailu? Osallistu mukaan valtakunnalliseen kilpailuun! Kilpailuaika 25.9. – 25.11.2018. Lisätietoja löydät tästä.

Seniorimatkatori Salossa 3.12, ilmoittaudu mukaan näytteilleasettajaksi. Seniorimatkatori on uudistunut Senioritempaus, eli matkailuyritysten ryhmämyynti- ja infotapahtuma. Lue lisää tästä.Mari Mäenpää
Maaseutumatkailun tiedonvälityshanke Varsinais-Suomessa
p. 050 60369

mari.maenpaa@maajakotitalousnaiset.fi tai mari.maenpaa@proagria.fi
Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaiset
ProAgria Länsi-Suomi