Tervetuloa e-Lepaa-tapahtumaan!

1 min read

Puutarhayrittäjän saappaissa

ProAgrian puutarhaneuvontapalvelut ovat taas mukana e-Lepaalla – tule tutustumaan meihin.

26rgb 0

Tervetuloa e-Lepaa-tapahtumaan!

Moni meistä olisi varmasti mielellään tullut tänä vuonna elokuussa Lepaalle tapaamaan vanhoja ja uusia tuttavia. Etenkin näinä korona-aikoina, meillä monella on varmasti uusia Teams-tuttavia, joita me emme ole koskaan nähneetkään livenä. Samalla olisimme myös tutustuneet puutarha-alan uutuuksiin ja ajankohtaisiin asioihin. Varsinkin tämän jälkimmäiseen tarpeen voimme tänä vuonnakin tyydyttää osallistumalla e-Lepaa-tapahtumaan.

ProAgria tarjoaa puutarha-alan yrityksille monenlaisia neuvontapalveluita. Tuemme sekä vanhoja konkareita että vasta-alkavia yrittäjiä, jotta toiminta olisi kannattavaa, tuotteiden ulkoinen ja sisäinen laatu hyvää. Tärkeä osa neuvontaa on tarjota yrittäjille kumppanuutta, jossa yhteistyöllä selvitetään, arvioidaan ja kehitetään yritystoimintaa ja sen tuotoksia paremmiksi. Puutarha-asiantuntijoilta saa apua, neuvontaa ja sparrausta puutarha-alan eri sektoreilta kuten vihannesten, marjojen, hedelmien ja kasvihuonekasvien viljelystä ja viljelyn suunnittelemisesta. Meiltä saa apua myös kasvinsuojelusuunnitelmiin ja tuholaisten tarkkailuun sekä tukihakemusten täyttöön. Annamme apua henkilöstöjohtamiseen, talouden hallintaa ja teemme laatuauditointeja.

ProAgrian puutarhaneuvontapalvelut ovat taas mukana e-Lepaalla – tule tutustumaan meihin, meidän toimintaamme sekä osallistumaan kasvinsuojeluaiheiseen visaan e-Lepaa sivustolla. ProAgrian sivusto aukeaa elokuun alussa.

Kun haluat panostaa satotasoon, toiminnan ja tuotteen laatuun sekä asiantuntevaan kumppaniin ota yhteyttä meihin.

Hyvää loppukesää koko puutarha-alalle, ollaan yhteydessä!

Nina Sevelius, kehityspäällikkö, SLF