KASVUNVARA - TYÖKALUJA PAREMPAAN PALVELUUN

Miten palveluja kehitetään asiakasnäkökulmasta? Miten lisään käytännön asiakasymmärrystä? Mikä ihmeen palvelupolku ja pitäisikö minun yrittäjänä tietää siitä jotain? Kasvattavatko nämä asiat liikevaihtoani ja asiakkaideni tyytyväisyyttä? Miten tätä tehdään ihan oikeasti?

KASVUNVARA tarjoaa työkaluja sinulle, joka haluat palvella entistä paremmin asiakkaitasi ja edistää hyvinvointia ja kestävää kehitystä ympäristössäsi..

             
 

TUNNETKO ASIAKKAASI?

 

PALVELUPOLUN ASKELMAT

 

TYÖKALUJA PAREMPAAN PALVELUUN

 
       
  Kun olet tutkinut tarkasti seitsemää erilaista asiakastyyppiä, tunnet jopa 95 % koko asiakaskuntasi tarpeista.   Amerikkalainen turisti kokee savusaunasi eri tavalla kuin se, joka on tottunut savusaunan tuoksuun jo mummolassaan.   Täsmennä, mihin pyrit. Kun uudet ideat on suhteutettu tavoitteeseen, voit rakentaa uuden palvelupolun.  
       
       
             
 

KIINNOSTUITKO? TILAA KIRJA!

 

KASVUNVARA-TAPAHTUMIA

 

PALVELUKEHITYS SOSIAALISESSA MEDIASSA

 
       
 

Voit tilata Kasvunvara-kirjan alla olevasta linkistä. Kirjan hinta toimituskuluineen on 17,50 € (sis. alv). Tilaa kirja tästä.

Voit myös selailla nettiversiota kirjasta. Siirry sähköiseen kirjaan tästä.

  Järjestämme Kasvunvara-teeman tiimoilta työpajoja ja muita tapahtumia. Tarkkaile näitä sivuja!   Osallistu sosiaalisessa mediassa yrittäjien, kuluttajien ja asiantuntijoiden väliseen keskusteluun..  
             
         
             
 

VIDEOITA

 

LADATTAVAA MATERIAALIA

 

TEKIJÄT JA YHTEYSTIEDOT

 
       
 

Taltioimme videoita Kasvunvara-kirjan julkistustilaisuuden puheenvuoroista 31.10.2012, voit katsella niitä allaolevista linkeistä.

 

Keräämme sivustolle ladattavaa ja katseltavaa materiaalia mm. Kasvunvara-tapahtumista.

 

Kirja on syntynyt useiden asiantuntijoiden yhteistyön tuloksena, ja se sisältää useita käytännön esimerkkejä case-yritysten muodossa.