Urakointi

Urakointi

Koneurakointipalvelujen kysynnän näkymät ovat kasvussa.

Hyödynnä osaamisemme yritystoiminnan kehittämisessä ja laita kehitysrattaat pyörimään.  Asiantuntijoidemme avulla varmistat urakointiyrityksesi kannattavan liiketoiminnan ja kehität yrityksestäsi tehokkaasti toimivam kokonaisuuden.  Asiakkkainamme on kuljetus-, auraus-, puhtaanapito-, metsä-, maatalous-, turvetuotanto-, puuenergia- ja maanrakennusalojen yrittäjiä.  
 
Suomalaisista maatiloista kolmasosa on monialaisia eli perusmaatalouden lisäksi ne harjoittavat muutakin liiketoimintaa. Suurin osa näistä tiloista harjoittaa urakointia. Keskeistä urakointipalveluiden aloittamisessa on tarkastella yritystoiminnan lähtökohtia ja kartoittaa alueen tarvetta urakointipalveluille.
 
ProAgrian asiantuntijan kanssa yhdessä teet tarvekartoituksen ja pohdit kilpailuetujasi sekä hinnoittelua. Asiantuntijamme auttaa sinua tekemään keskeiset talouslaskelmat kuten investointi- sekä kannattavuuslaskelmat, joiden pohjalta yritystoiminnan järkevyyttä voidaan yhdessä arvioida. 
 
Asiantuntijoidemme kokemuksella saat ammattitaitoisen ohjeistuksen yritystoiminnan aloittamiseen. Kun toiminta on jo käynnissä, voit käydä asiantuntijamme kanssa kehityskeskusteluja, joiden pohjalta yritystoimintaa voidaan kehittää entisestään.
 

Tilipalveluista  saat apua johtamiseen, suunnitteluun ja seurantaan

Hoidamme yritysten ja maatilojen taloushallinnon kerralla kuntoon. Kauttamme saat kirjapidon ja veropalvelut kaikille yritysmuodoille, palkanlaskennan ja laskutuksen, talouden suunnittelun ja budjetoinnin sekä tulosten analysoinnin ja kehittämispalvelut yrityksesi talouden parantamiseksi.

Sähköiset palvelut poistavat asiakkaan ja tilitoimiston välimatkan merkityksen, sillä kanssakäyminen voidaan hoitaa verkon tai puhelimen kautta.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin alueesi ProAgrian yritysasiantuntija ottaa sinuun yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää, klikkaa tästä!

 

Aihe liittyy myös näihin

 • Haluatko kehittää yritystäsi?

  ELY-keskus tarjoaa yrityksesi kehittämistarpeisiin ja muutostilanteisiin asiantuntijoiden apua sekä räätälöityjä palveluja.

 • Myynti ja markkinointi

  Markkinoinnin suunnittelu auttaa keskittymään markkinointikeinoihin, jotka tuovat tuloksia ja säästävät rahaa.

 • Tuotekehitys

  ProAgrian tarjoamien yrityspalvelujen kautta saat avuksesi eri alojen asiantuntijat mukaan tuotekehitykseen.

 • Investoinnit

  Olemme apunasi investoinnin suunnittelussa, toteutuksessa ja investoinnin jälkeen eteen tulevissa asioissa.

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

 • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
  Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
 • Tilaa palvelu
  Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.