Hyvinvointi

Hyvinvointi

ProAgrian asiantuntijat tarjoavat sinulle apua hyvinvointi- ja hoivayrityksesi liiketoiminnan kehittämisessä.

Väestön ikääntyminen ja ihmisten elintavan muutokset tarjoavat mahdollisuuden liiketoiminnan kasvuun maaseutualueilla. Maatilojen ja maaseutualueiden resurssien uudelleen hyödyntämisellä on viime vuosien aikana syntynyt paljon erilaisia hyvinvointi- ja hoiva-alan yrityksiä, jotka tarjoavat palveluja niin paikkakuntalaisille kuin oman alueen ulkopuolelta tuleville asiakkaille.

Yritysasiantuntijamme lähtevät liikkeelle yrityksen vahvuuksien tunnistamisesta ja niiden hyödyntämisestä toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä. Huomiota kiinnitetään myös hyvinvointipalveluiden asiakaslähtöisen tuotteistamisen kehittämiseen. Palveluiden tuotteistamisessa ProAgrian asiantuntijat auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen liiketoimintamallin.

Asiantuntijuuttamme voit hyödyntää myös tuottavuuden parantamisessa, asiakkaille tarjottavien palvelujen kehittämisessä, kilpailutuksessa sekä esimerkiksi hinnoittelussa. Näihin saat apua ProAgrian tilipalvelu-kokonaisuudesta. Tilipalvelut sisältävät yrityksen kirjanpito-, asiantuntija- sekä taloushallintopalvelut, joiden avulla yritystoiminnan talousasioiden hahmottaminen ja suunnittelu helppoa. 

Luonto eri muodoissaan on kasvava hyvinvoinnin lähde. Tällä hetkellä Suomessa on noin 300 hoivapalveluita päätoimisesti tarjoavaa niin sanottua Green Care -maatilaa. Green Care – toiminnalle tyypillistä on maatalouden ja maaseudun resurssien hyödyntäminen hyvinvoinnin ja elämänlaadun lisäämiseksi. Green Care- palveluilla voidaan kehittää ja täydentää maaseudulle monipuolisia hyvinvointi- ja virkistäytymisalan palveluyrittäjyyttä.

Maatalousyrittäjällä on hyvät edellytykset hyödyntää toimintaympäristössään avautuvia yritysmahdollisuuksia. Hyvinvointi- ja hoivapalveluyritysten liikevaihdon kasvu on viime vuosien aikana ollut keskimäärin 10 prosenttia. Ala on tällä hetkellä erittäin vetovoimainen ala yrittäjille. ProAgrian asiantuntijan avulla pääset hyvin alkuun liiketoiminnan strategian tunnistamisessa, asiakkaiden tarpeiden kartoittamisessa, tuotteiden ja palveluiden hinnoittelussa, kilpailutuksessa sekä laadun arvioinnissa. Liiketoiminnan edetessä tarjoamme sinulle sovituin väliajoin tukea tuottavuuden parantamisessa ja laadun tarkkailussa.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin alueesi ProAgrian yritysasiantuntija ottaa sinuun yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää, klikkaa tästä!

 

Aihe liittyy myös näihin

 • Haluatko kehittää yritystäsi?

  ELY-keskus tarjoaa yrityksesi kehittämistarpeisiin ja muutostilanteisiin asiantuntijoiden apua sekä räätälöityjä palveluja.

 • Myynti ja markkinointi

  Markkinoinnin suunnittelu auttaa keskittymään markkinointikeinoihin, jotka tuovat tuloksia ja säästävät rahaa.

 • Investoinnit

  Olemme apunasi investoinnin suunnittelussa, toteutuksessa ja investoinnin jälkeen eteen tulevissa asioissa.

 • Tuotekehitys

  ProAgrian tarjoamien yrityspalvelujen kautta saat avuksesi eri alojen asiantuntijat mukaan tuotekehitykseen.

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

 • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
  Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
 • Tilaa palvelu
  Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.