Elintarvikkeet

Elintarvikkeet

ProAgrian asiantuntijan kanssa tuottamiesi elintarvikkeiden tuotekehitys, strategiset valinnat ja markkinointi on helppo tehdä.

ProAgrian asiantuntijan kanssa tuottamiesi elintarvikkeiden tuotekehitys, strategiset valinnat ja markkinointi on helppo tehdä. Yrittäjän tulee tiedostaa tavoitteensa sekä löytää keinot tavoitteisiin pääsemiseksi.  Palvelukokonaisuutta tuotamme yhteistyössä Maa- ja kotitalousnaisten kanssa.

Tilipalveluista saat apua johtamiseen, suunnitteluun ja seurantaan

Hoidamme yritysten ja maatilojen taloushallinnon kerralla kuntoon.  Kauttamme saat kirjapidon ja veropalvelut kaikille yritysmuodoille, palkanlaskennan ja laskutuksen, talouden suunnittelun ja budjetoinnin sekä tulosten analysoinnin ja kehittämispalvelut yrityksesi talouden parantamiseksi.

Sähköiset palvelut poistavat asiakkaan ja tilitoimiston välimatkan merkityksen, sillä kanssakäyminen voidaan hoitaa verkon tai puhelimen kautta.

Tuotteistaminen ja tuotekehitys ovat keskeinen osa menestyvän matkailuyrityksen toimintaa

Yhdessä asiantuntijamme kanssa voit miettiä parhaiden ideoidesi tuotteistamista sekä esimerkiksi markkinointia potentiaalisille asiakkaille. Muista asiakkaista erottautuminen on tärkeää kilpailuilla markkinoilla. Maakuntien Parhaat – laatumerkin avulla erottautuminen on mahdollista.

Maakuntien Parhaat on laatumerkki, joka myönnetään hakemuksesta osaaville elintarvike- käsityö- ja maaseutumatkailuyrittäjille. Korkean laadun takaavat merkin tiukat edellytykset yrityksille.

Yrityksellä tulee olla hyväksytty laatujärjestelmä, korkea kotimaisuusaste sekä asiantuntijaraadin hyväksymä tuotteelle tai palvelulle. Lisätietoa Maakuntien Parhaista saa osoitteesta www.maakuntienparhaat.fi.

Kasvunvara - pyrkimyksenä asiakaslähtöisyys

Maukkaat elintarvikkeet ovat yrityksen toiminnalla valttikortti. Tämän lisäksi yrittäjän tulee asettautua asiakkaidensa asemaan ja miettiä minkälaisia elintarvikkeita asiakkaille tulisi tarjota ja miten. Kasvunvara-palvelussamme asettaudutaan palvelun vastaanottajan asemaan. Pyrkimyksenä on asiakaslähtöisyys. Yhdessä asiantuntijamme kanssa käyt läpi työkaluja paremman asiakasymmärryksen luomiseen.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin alueesi ProAgrian yritysasiantuntija ottaa sinuun yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää, klikkaa tästä!

 

Aihe liittyy myös näihin

 • Haluatko kehittää yritystäsi?

  ELY-keskus tarjoaa yrityksesi kehittämistarpeisiin ja muutostilanteisiin asiantuntijoiden apua sekä räätälöityjä palveluja.

 • Tuotekehitys

  ProAgrian tarjoamien yrityspalvelujen kautta saat avuksesi eri alojen asiantuntijat mukaan tuotekehitykseen.

 • Kansainväliset verkostot

  ProAgrian kansainvälisen toiminnan painopisteet ovat Venäjällä ja Baltiassa.

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

 • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
  Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
 • Tilaa palvelu
  Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.