Vihannesten syyskorjuupäivät Tampereella 22.─23.11.2022

Sokos Hotel Torni, Ratapihankatu 43, 33100 Tampere

ProAgria Etelä-Suomi, ProAgria Länsi-Suomi

Kasvintuotantotiloille· Puutarhayrityksille

C0f270229c93acbb0395b3bced943dbd

Tule hakemaan tietoa, kokemuksia ja tulevaisuuden näkymiä vihannessektorille! Vihannesten syyskorjuupäivät järjestetään 22.23.11.2022 Sokos Hotel Tornissa Tampereella.

Vihannesten tuotanto avomaalla sisältää haasteita ja mahdollisuuksia. Kaksipäiväisen tapahtuman ensimmäisenä päivänä pureudutaan kasvinsuojelun nykytilaan ja tulevaisuuden ratkaisuihin. Toisen päivän teemana on alan tulevaisuuden näkymät: millaista on tulevaisuuden kannattava ja menestyvä vihannestuotanto? Tule kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja ja vaihtamaan ajatuksia vihannesalan näkymistä. Virkistystä unohtamatta. Illan ohjelmassa on mm. stand up -koomikko Mikko Vaismaa!

Tapahtuman järjestää Kasvis-hanke.

Ohjelma

Avaa tilaisuuden ohjelma tästä.

Ilmoittautuminen ja hinta

Ilmoittautuminen on käynnissä (löydät ilmoittautumisen alta)! Ilmoittauduthan 4.11.2022 mennessä. Kahden päivän kokouspaketin hinta on yhteensä 75 € sisältäen ohjelman, kahvit x2 ja lounaan x2. Jos osallistut illalliselle, valitse se erikseen ilmoittautumislomakkeella. Illallisen hinta on 60 €, ja se sisältää myös muun iltaohjelman, kuten stand up -esityksen. (Iltaohjelmaan osallistuminen edellyttää illallisen maksamisen). Katso illallisen menu tästä. Huom! Majoitus ei sisälly kokouspaketin hintaan, vaan se varataan erikseen suoraan hotellista. Ohjeet varauksen tekemiseen alla.

Yhden päivän kokouspaketin hinta on 50 € sis. kahvit x1 ja lounaan x1. Illallinen on varattavissa myös yhden päivän ilmoittautumisten yhteydessä.

Tapahtuma striimataan, joten sitä voi seurata myös etänä erillisen linkin kautta. Etäyhteydellä osallistumismaksu on 25 €. Etäyhteydellä osallistuvat saavat osallistumislinkin sähköpostitse lähempänä ajankohtaa.

(Hinnat sisältävät arvonlisäverot. Osallistumismaksulla ja ruokailuilla on eri alv%, minkä vuoksi ne on eriteltynä ilmoittautumislomakkeella.)

Majoitus

Vihannesten syyskorjuupäiviä varten on varattu 60 huoneen edullinen taattu majoituskiintiö Tampereen Solo Sokos Hotel Tornista. Huonehinnat ovat: 149 €/1 hh ja 169 €/2hh. Huom! Jokainen varaa ja maksaa majoituksensa itse! Katso tarkemmat ohjeet täältä. Varaathan majoituksen 25.10. mennessä.

Lue lisää tapahtumasta