
Hanke lisää markkinointiin ja viestintään liittyvää osaamista, eritysesti somessa, digitalisessa markkinoinnissa ja myynnissä.
Lue lisää20.03.2018
Maatilat digiaikaan -hankkeen videotuotannon pienryhmässä on tarkoitus suunnitella yrityksen oma videostrategia.
Maatilat digiaikaan -hankkeen videotuotannon pienryhmässä on tarkoitus suunnitella yrityksen oma videostrategia. Videostrategian pohjalta viemme suunnitelmat suoraan käytäntöön pienryhmäläisten yritystoimintaan. Tapaamisten aikana käymme suurpiirteisesti läpi videotuotannon kalustoa ja kuvaamme niillä tapaamisten aikana ja sen ulkopuolella omia videoita.
Omat kuvatut videot editoimme yhdessä leikatuiksi videoiksi ja ne on tarkoitus julkaista osallistujien omilla sähköisillä kanavilla. Lopuksi tarkastelemme saatuja tuloksia ja mietimme, mitä hyötyjä videoista saimme tai mitä olisimme voineet tehdä toisin.
Pienryhmän tarkoitus on antaa simppelit työkalut ja vinkit videoiden itsenäiseen tekemiseen, jotta osallistujilla olisi pienempi kynnys lähteä tuottamaan omia videoita.
Mukaan kannattaa lähteä oli sitten vasta-alkaja tai kokenut some-videoiden tekijä.
1. Videoiden suunnittelu, alustavasti 20.3.2018
Ryhmän kanssa päätetään seuraavat tapaamispäivät ja paikat ensimmäisen tapaamisen jälkeen.
2. Videoiden kuvaaminen
3. Videoiden editoiminen
4. Videoiden jakaminen ja julkaisu
Vaikka itseltäsi ei löytyisi mitään yllä olevasta listasta, kannattaa silti osallistua mukaan pienryhmään! Me otamme mukaan omaa kuvauskalustoa, johon kaikki pääsevät tutustumaan. Pääsääntöisesti on tarkoitus kuitenkin tehdä kaikkien omien kalustojen avulla videoita.
Pienryhmän aikana opit perusteita videotuotannosta ja pääset mukaan suunnittelemaan/toteuttamaan muiden kanssa videoiden suunnittelua, kuvaamista, editointia ja julkaisujen tekemistä.
Pienryhmän pitävät Mediafarmista Niklas Maisi ja Oskari Virtanen, joilla on pitkä monipuolinen kokemus erilaisista videotuotannoista maatalous- ja maaseutualalla.
Koulutuksen järjestää Maatilat digiaikaan -hanke
Kouluttajat: Niklas Maisi ja Oskari Virtanen
Hanketta rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus, Manner-Suomen maaseuturahaston määrärahoista.