Valtakunnalliset lammaspäivät

HimosLomat, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

ProAgria Keskusten Liitto, ProAgria Etelä-Suomi, ProAgria Länsi-Suomi, ProAgria Etelä-Savo, ProAgria Itä-Suomi, ProAgria Keski-Pohjanmaa, ProAgria Etelä-Pohjanmaa, ProAgria Oulu, ProAgria Keski-Suomi

Seminaarit

866c39dbb334bfa7e5a00b161dca2407

Syksyn Valtakunnalliset lammaspäivät järjestetään 8.-10.11.2022 Jämsän seudulla. Paikkana Himos Hotelli, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä.

8.11. OPINTORETKI
12.10 Jämsän juna-asema

12.20 Himos Hotelli

12.35 Seppälän tila, Seppälä Mari ja Antti

13.50 Lounas, Patalahden Liikenneasema

15.00 Pirtin Kehräämö, Jämsän toimipiste. Toiminnan esittely, toimitusjohtaja Päivi Hämäläinen

          Kahvit Kehräämöllä

16.45 Ala-Katteluksen tila, Laivanen Niina ja Markku

18.00 Hotelli ja tarvittaessa juna-asema

19.00 Lampureiden illanvietto ja iltapala rantasaunalla. Kutsujana Keski-Suomen Lampurit ry. Ruokailu Ravintola Liiterissä hinta 25 eur/hlö. Saa maksaa paikanpäällä. 

Opintoretken hinta 70 eur + alv 24 %.

 

9.11. LIHAKETJU TOIMIVAKSI  ja TULEVAN OHJELMAKAUDEN MUUTOKSET -SEMINAARI, paikkana Kokouskeskus Koulu

9.00 Seminaarin avaus ProAgria 

Toimijana lammasketjussa puheenvuorot
9.10 Lampuri Eemeli Piesala, Piesalan tila, Petäjävesi

9.50 Lihatukku, tj. Arto Pajukko, Reinin Liha Oy

10.30 Kauppa, myyntipäällikkö Juha Nieminen, S-ryhmä

11.15 Lammaslaidun tutkimushankkeen esittely, Eeva Mustonen, ELTDK

11.45 Lounas

12.30 Katsaus tulevaan EU-tuki -ohjelmakauten, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus

13.45 Kahvitauko

         Edellinen aihe jatkuu

16.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen hinta eur 110 + alv 24 %. Etäosallistuminen 80 eur + alv 24%.

 

19.30 LAMPURI-ILLALLINEN, Ravintola Liiteri. Hinta 45 eur.
Menu
Alkupalaksi: Cheddarsalaattia Jukolan juustolan cheddarjuustosta, sienisalaattia, savukala-perunasalaattia, riistacaesar salaattia, pikkelöityjä syysjuureksia, mustaherukkasilliä, suolakurkkuja sekä leipää ja levitettä.
Pääruuaksi: Vanha-Savelan tilan Highlanderhärkä-punajuuripaistosta, Seppälän maatilan ylikypsää karitsaa timjami-valkosipulikastikkeessa, kuminaperunaa, vuolukermassa haudutettua hapankaalia, paahdettua palsternakkaa, porkkanaa ja aurajuustoa.
Jälkiruuaksi: Omenastruudelia, vaniljakastiketta. Tummapaahtokahvia/teetä.

10.11. SUOMEN LAMMASYHDISTYKSEN SYYSKOKOUS

9.00 Kokouksen avaus, puheenjohtaja Janne Jokela
9.15 Uuden ohjelmakauden maisematuet
10.00 Hyvät laidunnuskäytännöt, väitöskirjatutkija Aino Pietikäinen, Graze-Wel -tutkimushanke, Helsingin yliopisto

10.45 Lounas, omakustanteinen, hinta 17,50 €

11.30 Kokous jatkuu
Vuoden Lammastilan 2022 palkitseminen
Lampaiden tuotosseurannan parhaat tilat 2021, kunniakirjojen jako

12.00 Sääntömääräiset asiat, §4
Hallituksen jäsenistä ja varajäsenistä erovuorossa ovat edustajat alueilta:

           IV: Pohjois- ja Etelä-Savo, Pohjois-Karjala
          V: Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Keski-Pohjanmaa

Kahvitauko n. klo 13.00, SLY tarjoaa kokouskahvit

 

Majoitukset:

Hotelli Himos, huonemajoitus, sis. aamiaisen
2 hh 42,50 eur/hlö/yö
1 hh 67,50 eur/hlö/yö


Himoseasy, 3 mh mökit, yhteensä 6:lle hengelle
Hinta 110,33 eur/huone/yö.
Lisäksi liinavaatteet 20 eur/hlö.
Aamiainen mökkimajoittujille á 12,50 eur/hlö.

Poreamme terassilla 160 eur/majoitusaika/amme.

Ilmoittaudu viimeistään 24.10.2022! Huomaa ilmoittautuessasi, että painat lopuksi Vahvista ilmoittautumisesi -painiketta. Sen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin. 

Tervetuloa mukaan!

 

Lue lisää tapahtumasta