Uusia Neuvot käyttöön -pienryhmiä kootaan Pohjois-Pohjanmaalla

Uusia Neuvot käyttöön -pienryhmiä kootaan Pohjois-Pohjanmaalla

Neuvot käyttöön -pienryhmät saavat jatkoa Koillismaan, Oulun ja Nivalan/Siikalatvan seudulla.

Uusia Neuvot käyttöön -pienryhmiä kootaan parhaillaan Koillismaan, Oulun ja Nivalan/Siikalatvan seudulle. Ryhmissä käsitellään eläinten terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä teemoja. Jokaiseen päivään sisällytetään katsaus täydentävien ehtojen vaatimuksista.

Ryhmäläiset jakavat myös keskenään tietoa hyvistä käytännöistä, rutiineista ja nikseistä. Ryhmiin mahtuu kuusi tilaa kerrallaan. Osallistumismaksuun voi hyödyntää Neuvo 2020 -tukea.

Neuvot käyttöön -pienryhmät kokoontuvat aina tiloilla, joten teoriaosuuden lisäksi tutkimme asioita myös eläintiloissa tai pellolla. Kokoontumiset ovat neljän tunnin mittaisia kello 10.30–14.30. Kaikki kolme ryhmää kokoontuvat yhtä aikaa.

Asiantuntijamme perehtyvät vuorollaan yhteen teemaan ja pitävät teoriaosuuden mukana yhdessä ryhmässä ja etäyhteydellä kahteen muuhun ryhmään. Jokaisessa Neuvot käyttöön -ryhmässä on vastuuohjaaja, joka toimii ryhmän koordinaattorina.

Teemapäivät:

Naperot kasvuun: vasikoiden hoito, ruokinta ja olosuhteet.

Ensikot – tulevaisuuden tuottajat: yli kolmikuisen nuorkarjan hoito, hyvinvointi ja ruokinta.

Umpilehmät ansaitulla lomalla: umpilehmien tilavaatimukset, ruokinta, hoito sekä umpeutus ja tunnutusrutiinit.

Vastapoikineet – helli ja hoivaa!: poikimisen seuranta, poikimisen jälkeiset hoitokäytännöt ja seuranta, kokemuksien jakoa hyvistä merkintäkäytännöistä.

Ontuvat jaloilleen: jalkaterveys, sorkkaterveysraportit ja jalkavikojen syy-seuraussuhteet, tarttuvat sorkkasairaudet sekä jaloittelu- ja laidunnusmahdollisuudet.

Tulosta säilörehulla – märehi, elä murehi!: säilörehuun liittyviä teemoja – miten vähennetään hävikkiä ja tehdään laadukasta säilörehua, vinkkejä ja käytäntöjä nurmien kasvinsuojelun näkökulmasta, rehuanalyysien tuloksia ja säilörehunäytteiden tutkintaa käytännössä.

Hinta: Osallistumismaksuun voi hyödyntää Neuvo 2020 -rahaa
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa
    Maksa verkossa, suorita sähköisesti ja hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Ajanvaraus pilotoinnissa Etelä-Pohjanmaalla
    Ajanvaraus asiantuntijoillemme on tulevaisuudessa mahdollista tehdä digitaalisesti verkossa pilotoinnin jälkeen.

Palvelut