Tulevaisuusvalmennus: Strategia ja johtaminen

Etelä-Pohjanmaa, Torikatu 2, 60100 Seinäjoki

ProAgria Etelä-Pohjanmaa

Koulutukset ja kurssit

2e6d0c3222bbd80ca4d0c787491c51ff

Tulevaisuusvalmennuksen toinen osio, Strategia ja johtaminen, alkaa 22.2.2023. Valmennus toteutetaan ProAgria Etelä-Pohjanmaan, Eepeen ja LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan yhteistyönä.

Tulevaisuusvalmennuksen Strategia ja johtaminen -polulla otamme aikaa nykytilanteen ja tulevaisuuden miettimiseen tässä nopeiden muutosten toimintaympäristössä. Keskiössä on jokaisen osallistujan oman liiketoiminnan ja sen johtamisen kehittäminen. Avuksi otamme työkaluja kokonaisvaltaisen johtamisen mallista sekä perehdymme strategiatyön hyödyntämiseen maatila- ja maaseutuyritysten johtamisessa. Haastamme teidät elämän kestävälle matkalle strategisen ajattelun ja oman johtamisen kehittämisessä. Kokonaisuuden täydentää osallistujien keskinäinen vuorovaikutus sekä ideoiden ja kokemusten jakaminen.


Kaikki valmennusosion tapaamiset ovat Sokos Hotelli Lakeudessa Seinäjoella. Aloitamme aina kello 9.30 ja päätämme kello 15.00 aikoihin, kokonaisuuden sisällöstä riippuen.

Ilmoittaudu nyt mukaan kokonaisuuden päiviin. Saat meiltä lähempänä valmennusajankohtaa muistutusviestin ja tiedon, kuinka voit mahdollisen esteen sattuessa peruuttaa tulosi kyseiseen tapaamiskertaan.

Strategia ja johtaminen -osion valmennuspäivät ovat

 • ke 22.2.2023 - Unelmista strategiaan
  Päivän aikana käydään keskustelua mitä on kokonaisvaltainen johtaminen sekä pysähdytään pohtimaan arvoja ja omia unelmia.

 • ke 8.3.2023 - Tulevaisuuden toimintaympäristö ja resurssit
  Päivän aikana käydään keskustelua tulevaisuuden toimintaympäristöstä ja pohditaan mitä resursseja silloin tarvitaan. Pysähdytään myös riskienhallinnan näkökulmasta.

 • ke 22.3.2023 - Visio, tahtotila ja toiminta-ajatus
  Päivän aikana keskustellaan oman yrityksen tavoitteiden kirkastamisesta.

 • to 23.3.2023 - Strategiasta käytäntöön
  Jotta strategia ei jää vain paperinmakuiseksi huoneentauluksi, pysähdytään keskustelemaan miten strategia jalkautetaan käytäntöön.

 

s_eepee_rgb.jpg (396 KB)lahitapiola_logoltfi.png (9 KB)

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu