Talkoillaan yhdessä sukkia

Satakunta ja Varsinais-Suomi

ProAgria Länsi-Suomi
6fd7e69703d3e1b1cf77d85a421c9bce

Talkoillaan yhdessä sukkia!

Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaiset haastavat kaikki mukaan sukkatalkoisiin. Sukan koko, malli ja väri voi olla juuri oman mielen mukainen. Pääasia on, että sukka lämmittää. Kudo sukkia yksin tai yhdessä vaikkapa tutulla yhdistysporukalla. Sukkatalkoissa tulee vaihdettua kuulumisia ja mikä tärkeintä, tehdään yhdessä hyvää.

  Kudotut sukat saa toimittaa ProAgria Länsi-Suomen toimistoille Poriin tai Turkuun toimistoaikoina tai sovitusti Euran, Huittisten, Kankaanpään, Loimaan, Salon tai Someron toimistoille.
Voit myös olla yhteydessä suoraan asiantuntijoihin, kuten Anna Kari anna.kari@maajakotitalousnaiset.fi p. 050 555 8440 tai Janita Kylänpää janita.kylanpaa@maajakotitalousnaiset.fi p. 050 66471

  Toimitamme kudotut sukat SPR:n logistiikkakeskukseen, josta ne päätyvät edelleen kohteisiin, jossa hätä on suurin. Voit tutustua SPR:n toimintaan täältä https://www.punainenristi.fi/.

  Apu Ukrainaan onnistuu lahjoittamalla rahaa tunnettujen järjestöjen kautta, kuten esim. Suomen Punainen Risti UNICEF Kirkon Ulkomaanapu Lääkärit Ilman Rajoja

Lue lisää tapahtumasta