#Syötävänhyvääsäilörehua pellolta -webinaari 14.2.
Teams

Tule kuulemaan Perttu Virkajärven johdolla tuoreimmat tutkimustulokset säilörehun ravinnekierrosta ja sen merkityksestä säilörehun laadulle. ProAgrian Ville Alitalo jalkauttaa tutkimustiedon käytäntöön ja kertoo miten syötövän hyvää säilörehua tehdään pellolla.
Ohjelma:
10.00 Avaus ja tervetuloa, Tiina Heikkinen, ProAgria Etelä-Suomi
Säilörehunurmen ravinnekierto ja sen merkitys, Perttu Virkajärvi, Luke
Keskustelua
Miten syötävän hyvää säilörehua tehdään pellolla? Ville Alitalo, ProAgria Etelä-Suomi
Miten lehmä hyötyy peltopanoksiin laitetuista euroista? Tiina Heikkinen ja Ville Alitalo, ProAgria Etelä-Suomi
Keskustelua
12.00 Webinaari päättyy
Webinaari on maksuton ja avoin kaikille.
ELINA II-hanke/#Syötävänhyväsäilörehu 2023 -kilpailu