Suuri valtakunnallinen Kekrijuhla Seinäjoella

Suuri valtakunnallinen Kekrijuhla Seinäjoella

14.10.2021 - 16.10.2021

Lähde mukaan Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisten järjestämälle matkalle Etelä-Pohjanmaalle Ruokaprovinssiin 14.-16.10.2021

Suuri valtakunnallinen Kekrijuhla Seinäjoella 14-16.10.21

 

Helle hellii meitä nyt, mutta syksyllä suuntaamme valtakunnallisiin Maa- ja kotitalousnaisten järjestön Kekrijuhliin. Lähde mukaan Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisten järjestämälle matkalle Etelä-Pohjanmaalle Ruokaprovinssiin.

 

Matkaan lähdemme torstaina aamuvarhaisella yhteiskuljetuksella Kerimäeltä ja matka jatkuu Savonlinnan, Juvan, Mikkelin ja Kangasnimen kautta Jyväskylään, jossa ruokailemme  Perttulan tilalla. Pysähdymme myös ihailemaan Petäjäveden vanhaa kirkkoa, UNESCO:n maailmanperintökohdetta, jonka jälkeen matka jatkuu kohti Sokos hotelli Lakeutta, johon majoitumme. Torstaiksi ja perjantaiksi Keski- ja Etelä-Pohjanmaan Maa- ja kotitalousnaiset ovat järjestäneet Seinäjoelle mielenkiintoista ohjelmaa. Tarkempi yhteinen ohjelma tässä liitteenä.

 

Paluumatkalle lauantaina on varattu reilusti ostosaikaa Tuurissa Keskisen kyläkaupalla . Kotimatkalla pysähdymme vielä  Savutuvan Apajalla kahvittelun merkeissä ja kuulemme paikan jännittävän tarinan. Päätepysäkille saavumme illan hämärässä. Mukana matkanjohtajana järjestöasiantuntija Katja Rissanen. Ilmottautua voit alla olevalla sähköisellä lomakkeella tai suoraan Katjalle 19.7 alkaen. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 16.9.2021 mennessä!

 

 

To 14.10. Saapuminen Seinäjoelle

Klo 19.00 Illallinen keskipohjalaisten iltamien merkeissä ravintola Matadorissa

 

Pe 15.10. Kokouskeskus Frami

Klo 9.30 Tilaisuuden avaus. Maa- ja kotitalousnaisten Keskus esittäytyy. ProAgria Keski- ja Etelä-Pohjanmaan johtajien tervehdykset.

Klo 11.30 Näin tuotetaan hyvää pihviä / Atrian kehityspäällikkö ja emolehmätilallinen Susanna Vehkaoja

Klo 12.15 lounas 

Klo 13 – 15 Ruokaprovinssi ja virtuaalisia yritysvierailuja.  Kekrin sanomaa, Rentoutumista, järjestötuotteita, suurarvonnan esittelyä ja kahvittelua.

Klo 15.00 Valtava Kekri-kulkue lähtee kohti keskustaa, matka n. 1,5km, toivomme kaikkien osallistuvan kulkueeseen. Kulkue vie kokouspaikalta hotellin pihaan. Kaikkea jännää saattaa sattua välillä!

Klo 18.00 Pääjuhla Kalevan navetalla

Juhlapuhujana Paula Risikko. Lähiruokaillallinen Äärellä-ravintolan tapaan, joka huipentuu moniaistilliseen kahvihetkeen. Elävää musiikkia ja suurarvonta.

Ilta päättyy n. klo 23.00. 

La 16.10. 

Aamiainen ja kotimatka alkaa

 

Olemme järjestäneet Etelä-Savosta yhteiskuljetuksen reitille Kerimäki-Savonlinna-Juva-Mikkeli-Kangasniemi-Jyväskylä. Myös reitin varrelta voi nousta kyytiin, kun ilmoitat kyytiinnousupaikkasi ilmoittautumisen yhteydessä. Bussi on meillä mukana myös paikan päällä ja kuljettaa tarvittaessa tapahtumapaikkojen välillä.

Matkan hinta sisältää ohjelman, linja-autokuljetuksen, kahden yön hotellimajoituksen aamiaisella jaetussa kahden hengen huoneessa, 2 illallista, 2 lounasta, päiväkahvin perjantaina Seinäjoella sekä paluumatkalla kahvin suolaisen ja makean kera.

 

Matkan hinta: 398 € /alv 0%

Tapahtuman ajankohta: 14.10.2021 08:00 - 16.10.2021 19:00
Postinumero ja -toimipaikka: Seinäjoki
Hinta: 398 euroa (alv 0%)
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 16.09.2021 23:30
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.