Sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin -pienryhmä

Sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin -pienryhmä

27.04.2018

Maatilat digiaikaan -hankkeen pienryhmässä opetellaan yhdessä tekemään onnistunutta ja myyvää sisältöä sosiaaliseen mediaan.

Maatilat digiaikaan -hankkeen pienryhmissä sovelletaan aiemmin opittua, opitaan uutta toisilta, sekä saadaan vertaistukea ja henkilökohtaista valmennusta Personal Trainereiltamme. Pienryhmien aikataulut ja tapaamispaikat sovitaan yhdessä ilmoittautuneiden kanssa. 
 
Sisällöntuotannon pienryhmässä suunnitellaan yhdessä vaikuttavaa sisältöä sosiaalisen median kanaviin. Pienryhmässä pohditaan yhdessä, miten sisältö on toiminut ja miten sisältöä voisi kehittää. Lisäksi vertailemme erilaisten sisältötyyppien mahdollisuuksia. Pienryhmästä saat tukea ja varmuutta sosiaalisen median kanaviesi sisällön tuotantoon.  Sisältöä räätälöidään osallistujien toiveiden perusteella.
 
Voit osallistua niin moneen pienryhmäkertaan kuin haluat. Osallistumismaksu 100 € + alv 24 % kattaa neljä osallistumista pienryhmäpäiviin. Osallistuessasi pienryhmään, saat myös henkilökohtaista valmennusta 8 tuntia Personal Trainereiltamme. Personal Trainerimme on esitelty Maatilat digiaikaan -hankkeen nettisivuilla. 
 
Maatilat digiaikaan -hankkeen tavoitteena on lisätä markkinointiin ja viestintään liittyvää osaamista, eritysesti some-välineiden, digitalisen markkinoinnin ja myynnin osa-alueilla. Kohderyhmänä ovat uusmaalaiset tuottajat, maataloustuotteiden jalostajat, kaupan alalla toimivat yritykset sekä tämän alan hanketyöntekijät, neuvojat ja maaseutu-alueiden kehittäjät. Hanketta rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus, Manner-Suomen maaseuturahaston määrärahoista. 
 
Ilmoittaudu mukaan pienryhmään alla olevalla lomakkeella. 
 
Ensimmäisen tapaamisen ajankohta ja paikka sovitaan yhdessä ilmoittautuneiden kanssa. 
Tapahtuman ajankohta: 27.04.2018 09:00
Postinumero ja -toimipaikka: Paikka täsmentyy myöhemmin
Hinta: 100 € + alv 24 %, sisältäen 4 tapaamista ja 8 tuntia henkilökohtaista valmennusta
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

HANKKEET

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.