Sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin

Sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin

19.06.2018

Maatilat digiaikaan -hankkeen koulutuksessa opit arvioimaan, millainen sisältö toimii somessa.

Tervetuloa Maatilat digiaikaan -hankkeen koulutukseen! Koulutuksessa opit, millainen sisältö sosiaalisessa mediassa toimii ja mikä saa aikaan reaktioita. Opit myös mittaamaan ja vertailemaan onnistumisia. Koulutuksessa käydään esimerkkien kautta läpi, millainen sisältö saa aikaan reaktoita ja jopa myyntiä. Koulutuksessa saat myös lyhyen sosiaalisen median ajankohtaiskatsauksen. Valmentajana tilaisuudessa toimii Moona Kuvaja Somecolta. 

Koulutuspaikkana on Hotelli Krapin kokoustila Hotellikabinetti Tuusulassa. 

Voit osallistua myös etänä, jolloin saat osallistumislinkin sähköpostiisi. Etäosallistumiseen tarvitset tietokoneen, internetyhteyden sekä mikrofonikuulokkeet. Osallistujat saavat koulutuksen jälkeen tallenteen koulutuksista itselleen. 

Maatilat digiaikaan -hankkeen tavoitteena on lisätä markkinointiin ja viestintään liittyvää osaamista, eritysesti some-välineiden, digitalisen markkinoinnin ja myynnin osa-alueilla. Kohderyhmänä ovat uusmaalaiset tuottajat, maataloustuotteiden jalostajat, kaupan pitämisen alalla toimivat pienet ja keskisuuret yritykset sekä tämän alan hanketyöntekijät, neuvojat ja maaseutu-alueiden kehittäjät. 
 
Hanketta rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus, Manner-Suomen maaseuturahaston määrärahoista. 
 
Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 12.6. Huomaa! Koulutuksen ajankohta siirtynyt kouluttajan aikataulujen vuoksi! 
Tapahtuman ajankohta: 19.06.2018 08:45 - 16:00
Lähiosoite: Rantatie 2
Postinumero ja -toimipaikka: Tuusula
Hinta: 50 € + alv 24 %
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.