Saimaan saaristoluontopäivä

Kuva: Pekka Turunen

Saimaan saaristoluontopäivä

20.07.2021

Tervetuloa tutustumaan Saimaan saaristoluontoon ja saariston kulttuuriympäristöön Savonlinnan Riihisaareen

Tule tutustumaan Saimaan saaristoluontoon ja saariston kulttuuriympäristöön! Riihisaaren piha-alueella esillä Saimaan saaristoluontoa ja kulttuuriympäristöä, kuten kansallispuistot ja perinnebiotoopit, rapsuteltavana laiduntavia lampaita ja paimenkoira, asiaa saimaannorpasta ja norppaturvallisesta kalastuksesta, vesienhoidosta, maisemanhoidosta ja rakennusperinnön hoidosta. Mukana luontomatkailu- ja maisemanhoitoyrityksiä sekä Saimaan luonnosta ammentavia elintarvikeyrittäjiä, kuten Saimaan Marja, Kala-Kutvonen ja Putkisalon kartano. Mukava päivä kaikenikäisille, tervetuloa!
 
Huom! Tapahtumassa jaetaan valmiita norppaturvallisia katiskoja (30 kpl). Niitä ei voi varata etukäteen, vaan ne jaetaan saapumisjärjestyksessä. Lisäksi mahdollisuus rakentaa katiska itse. Jos haluat rakentaa katiskan, tule paikalle mielellään puoleenpäivään mennessä. Katiskanjako yhteistyössä BLC:n kanssa. 
 
Tapahtuman järjestävät: Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset ja ProAgria Etelä-Savo Vespaikka-hanke, Riihisaaren museo, Savonlinnan Hankekehitys Oy ja Metsähallitus LuontoSaimaa-hanke, Savonlinnan Hankekehitys Oy Laiturilla-hanke, Metsähallitus ja Suomen luonnonsuojeluliiton Etelä-Savon piiri Yhteinen saimaannorppamme LIFE-hanke, Etelä-Savon ELY-keskus Helmi elinympäristöohjelma 
Tapahtuman ajankohta: 20.07.2021 10:00 - 15:00
Lähiosoite: Riihisaari 1
Postinumero ja -toimipaikka: 57130 Savonlinna

Jaa

HANKKEET

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.