ProAgrian osasto Farmarissa

Seinäjoki

ProAgria Keskusten Liitto, ProAgria Etelä-Pohjanmaa, ProAgria Etelä-Savo, ProAgria Etelä-Suomi, ProAgria Itä-Suomi, ProAgria Keski-Pohjanmaa, ProAgria Keski-Suomi, ProAgria Länsi-Suomi, ProAgria Oulu

Näyttelyt

Aad601194239ce4c4837f99c0b0735a1

Haluatko sparrata yrityksesi tulevaisuuden suuntaa, kehittämistä tai käytännön arjen tekemistä? 

Maatalouden ja maaseudun yritystoiminnan huippuasiantuntijat ovat tavattavissa Farmarissa ProAgrian osastoilla A380 sisähallissa ja KE295 lypsykarjakehän laidalla. Lisäksi lammasasiantuntijamme ovat tavattavissa lammasteltassa lammaskehää vastapäätä. Tule hakemaan uusinta edelläkävijätietoa sekä vahvistusta varautumiseen ja vastuullisuuteen. 


Taloutta ja tuloksia

Onnistunut yrityksen johtaminen on kokonaisuuden hallintaa. Liikkeelle on kannattaa lähteä varmistamalla tuotannon onnistuminen. Hyvällä johtamisella saadaan aikaan tuotannon ja talouden tasapaino. Talousasiantuntijamme antavat sinulle parhaimmat vinkit kannattavuuden kehittämiseen. 
Tule myös keskustelemaan sukupolvenvaihdoksen askelmerkeistä ja saat mukaasi asiantuntijoiden kokoaman sukupolvenvaihdoksen tiekartan.  


Kannattavuutta kasvintuotantoon


Viime kasvukausien ääriolosuhteet ovat haastaneet kasvintuotantoa. Tule keskustelemaan viljelyn kannattavuudesta ja maan kasvukunnon parantamisesta. Tutustu myös hiilivarannon muutoksen laskentaan. Kuulet meiltä, millaisia tuloksia on saatu aikaan kiinnittämällä huomiota maan kasvukuntoon. 


Maidontuotannosta tuloksia


Miten seosrehuja kannattaa arvioida ja analysoida? Tule tutustumaan käytännössä seosrehujen koostumuksiin, analysointiin ja kuiva-aineen mittauksen eri menetelmiin. 


Tapaat asiantuntijoitamme myös kotieläinkentän ulko-osastolla KE295, jossa kerromme tuotosseurannan hyödyntämisestä maitotilayrityksen johtamisessa. Pääset myös tutustumaan tuotosseurannan tuloksiin sekä esikoodattujen pikarien lukemisen parhaisiin käytäntöihin. 


Uusinta tietoa ja parhaita osaajia


ProAgrian yrittäjä- ja yritysjäsenet pääsevät vaikuttamaan ja saavat verkostoja, etuja, tietoa ja tapahtumia. Kysy osastolla lisää jäsenyydestä. Yrittäjä- ja yritysjäsenet saavat vuosittain pääsylipun ProAgrian ammattitapahtumiin.  


Osastollamme A380 tapaat myös asiantuntijoita energiasta, yritystoiminnasta, puutarhatuotannosta sekä luomutuotannosta. Lammasasiantuntijamme ovat tavattavissa lammasteltassa lammaskehää vastapäätä.

Tule tutustumaan myös ProAgria Kiinteistönvälityksen uusimpiin myynnissä oleviin peltoihin, maatiloihin ja muihin maaseutukiinteistöihin. 

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu