ProAgria Maitovalmennus

Solo Sokos Hotel Torni Tampere, Ratapihankatu 43, 33100 Tampere

ProAgria Keskusten Liitto, ProAgria Etelä-Suomi, ProAgria Länsi-Suomi, ProAgria Etelä-Savo, ProAgria Itä-Suomi, ProAgria Keski-Pohjanmaa, ProAgria Etelä-Pohjanmaa, ProAgria Oulu, ProAgria Keski-Suomi

Koulutukset ja kurssit· Seminaarit

B87ba0a0a2c78aae5ad2eddfd9eb304d

ProAgria Maitovalmennus 2022

kokoaa jälleen maitoalan edelläkävijät, asiantuntijat ja vaikuttajat Kestävää kannattavuutta -teeman ympärille Tampereelle marraskuussa.

Teema on nyt aiempaakin ajankohtaisempi. Tule mukaan ja osallistu pohdintaan, mistä löytäisimme keinoja maidontuotannon kannattavuuden kohentamiseksi kestävällä tavalla. Siten, että sekä me ihmiset että eläimet ja ympäristö voisivat hyvin.

Valmennuksen avaa käytännönläheinen ihmismielen huippuasiantuntija, aivotutkija, psykologi Ville Ojanen antaen keinoja muutosjoustavuuden lisäämiseksi muutoksissa. Ratkaisuja kestävän ruokajärjestelmän tulevaisuuteen tarjoaa SYKE:n Minna Kaljonen. Ohjelmassa on myös tietoa kyberturvallisuudesta sekä kestävän peltoviljelyn, eläinaineksen ja ruokinnan osa-alueista.

Tilaisuus pidetään kasvokkain Tampereen Sokos Hotel Tornissa marraskuun 2.-3. päivänä.

Ilmoittaudu tästä

Huomaa ilmoittautuessasi, että lopuksi painat Vahvista ilmoittautumisesi. Sen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin.

Ohjelma

Maitovalmennuksen hinnat:

  • 2 päivää 323 eur + alv 24 %,
  • 1 päivä 184 eur + alv 24 %

     
Lue lisää tapahtumasta