Pop Up -ravintolan perustaminen
Teams -koulutus

Pop Up -ravintolan perustaminen
29.9.2025 klo:15:00-16:00
Koulutus järjestetään Teams -yhteyden avulla ja koulutus katsottavissa 2vko:n ajan tilaisuuden jälkeen Luomua Länsi-Suomesta -hankkeen YouTube -kanavalta.
Haaveiletko Pop Up -ravintolan perustamisesta esimerkiksi osana tilasi avoimet ovat tapahtumaa? Kuka voi Pop Up -ravintolan perustaa ja mitä se vaatii? Pop up -ravintolatoimintaa ei tarvitse rekisteröidä elintarvikevalvontaviranomaiselle, kun toimintaa on korkeintaan 12 päivänä kalenterivuodessa. Tässä koulutuksessa saat ajantasaiset tiedot Pop Up -ravintolan perustamisesta ja voit esittää kysymyksiä aiheesta kouluttajille.
Kouluttajina toimivat ruoka-asiantuntijat Anna Kari ja Janita Kylänpää, jotka ovat myös Ruokaviraston hyväksymisiä hygieniaosaamiskouluttajia.
Koulutus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.
Tilaisuus on osa Luomua Länsi-Suomesta -hanketta. Hanke on osa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa ja sitä rahoittaa EU:n maaseuturahasto.
Lisätiedot:
Anna Kari, anna.kari@proagria.fi , p. 050 555 8440
Janita Kylänpää, janita.kylanpaa@proagria.fi, p. 050 66 471