Peuran leikkaus ja käsittelykoulutus

Kuusjoen metsästysmaja, Hongistontie 419, 25320 Raatala, Suomi

ProAgria Länsi-Suomi

Koulutukset ja kurssit· Luonnontuotteet

F41d082a35d898a537de75896bff28ec

Peuran leikkaus ja käsittelykoulutus

27.9.2023 klo:17:30, kesto n. 4h.

Riistaliha on lähiruokaa parhaimillaan. Oletko kiinnostunut näkemään miten lihaa käsitellään ja mitä tapahtuu ennenkuin liha on päätynyt lautaselle? Jos olet, niin tämä ilta on sinua varten.

Ilta järjestetään yhteistyössä Suomen metsästäjäliiton Varsinais-Suomen piirin kanssa.

Illan aikana pääset näkemään miten peuran lihaa käsitellään.


Ilta sisältää seuraavat osiot:

- Peuran nylky ja suolistus
- Peuran ruhon leikkuu / paloittelu 
- Lihan käsittettely (ruhon osan siistiminen, kalvot yms)

Ilasta on mahdollisuus ostaa mukaan pakastettua riistalihaa. Riista myydään laskulla.

Tapahtuman hinta on 25€/hlö ja osallistumismaksu maksetaan paikan päälle saavuttaessa. Paikalla on maksukorttipääte, mutta verkkoyhteydet metsästysmajalla ovat välillä haastavat, joten jos mahdollista niin varaudu käteisellä. Osallistumismaksu sisältää opetuksen ja välipalan.

Mukaan ei tarvitse pakata ihmeellisempiä varusteita, mutta varautu siihen että osa koulutuksesta on viileässä tilassa/ulkona. Vaatteilla on myös riski tahrautua.

Tapahtumaan otetaan mukaan 20 henkilöä.

Lisätiedot tapahtumasta: janita.kylanpaa@maajakotitalousnaiset.fi tai p. 050 66 471

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu