Maitotilan kustannukset tarkasteluun -webinaari 16.12.2022

Teams

ProAgria Etelä-Suomi

Elina II

1f4d503047e02030aa3419caef0863b0

Tervetuloa maitotilan kustannukset tarkasteluun -webinaariin!

Omien kustannusten tunteminen luo pohjaa tavoitteille ja toiminnan kehittämiselle. Kustannuskriisistä johtuen ajatukset saattavat olla sekavat ja kokonaisuutta voi olla vaikea hahmottaa.

Yritystoiminnan peruslähtökohtia on, että ilmaista työtä ei ole ja että pääomalla tulee saada tuottoa. Maitotilayrityksessä pääomaa on kiinni pelloissa, eläimissä, koneissa, laitteissa, rakennuksissa, salaojissa ja monessa muussa. Maitolitran tuotantokustannuksia laskettaessa nämä asiat tulee myös huomioida.

Tule kuulolle webinaariin ja ota käyttöön Maidon Yksikkökustannuslaskelma, joka on Tuotosseurantatiloille maksuton työkalu kustannusten/tuottojen tarkasteluun.

Webinaarissa käydään läpi, miten tila voi hyödyntää maidon yksikkökustannuslaskuria. Laskurin avulla selviää mm. mitkä ovat maidontuotannon kustannukset suhteessa maitotuottoon. Saat käyttöösi tietoa, miten käyttää ja hyödyntää yksikkökustannuslaskuria omassa toiminnassa.

Yleisessä keskustelussa pohdimme talouden näkymiä tulevaisuudessa ja sitä, miten voin vaikuttaa tulokseeni tulevaisuudessa?  

 

Webinaari on maksuton. Vastaava tilaisuus järjestetään myös 08.12.2022.

Webinaarin järjestää ELINA II-hanke

Lue lisää tapahtumasta