Maatilayrittäjyyden kehittäminen liiketoiminnan opinnoilla

Maatilayrittäjyyden kehittäminen liiketoiminnan opinnoilla

23.09.2019

Maatilayrittäjyyden kehittämiseen keskittyvä liiketoiminnan perustutkinto on suunniteltu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Kiinnostaako sinua oman tilan talouden hallinnan kehittäminen, halu tutustua digitaalisiin työvälineisiin ja innostus lisätä markkinointiosaamista? 

Järjestämme yhdessä Careerian kanssa maatilayrittäjyyden kehittämiseen keskittyvän valmennuskokonaisuuden. Koulutus on tarkoitettu yrityksen kehittämisestä kiinnostuneille nykyisille tai tuleville maatila- tai maaseutuyrittäjille sekä maatilayritysten työntekijöille. 

Koulutusaika on noin 1,5 vuotta. Koulutus koostuu teoriaopinnoista, jotka järjestetään webinaareina. Webinaarit pitävät asiantuntijaluennoitsijat, kuten johtava asiantuntijamme Ari Enroth. 

Opinnoissa yhdistyy teorian soveltaminen käytäntöön ja suurin osa opinnoista on työssäoppimista yrityksen ja oman osaamisen kehittämiseen liittyen. Koulutuksessa ei järjestetä tenttejä, vaan osaaminen tuodaan esille arvioitavissa näytöissä.

Koulutus on maksuton.

Miten opiskellaan?

Opinnot räätälöidään sinun toiveiden ja osaamisten mukaan. Sinulle tehdään Careerian kouluttajan kanssa henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, joka kulkee mukana koko opintojesi ajan. 

Koulutuksen orientaatiopäivä järjestetään Vantaalla 23.9.2019. Päivän aikana käydään läpi opinnot, testataan ohjelmat ja saat opiskelijatunnukset. Muut teoriaopinnot järjestetään webinaareina, jolloin voit osallistua koulutuksiin tietokoneesi välityksellä. 

Teoriaopintojen kesto on vuosi ja syksyllä 2020 keskityt työssäoppiseen ja teet loput näytöt. Opintojen ohjaus tutkinnon suorittamisen etenemiseksi opintojen ajan pienryhmä- ja henkilökohtaisissa tapaamisissa verkon kautta. Opiskelun tukena on Careerian kouluttaja, tarvittaessa oppimisvalmentaja sekä työntekijällä työpaikan esimies eli työpaikkakouluttaja ja yrittäjällä toinen yrittäjä eli mentor.

Opinnoista ei koidu sinulle kustannuksia vaan tutkinnon suorittaminen on sinulle maksutonta.

Tutkinnon suoritettuasi sinulla on jatko-opintokelpoisuus esimerkiksi ammattikorkeakouluun tai yliopistoon.

Hae viimeistään 31.8.2019 mukaan opiskelemaan merkonomitutkintoa! Sinulla on nyt hieno mahdollisuus ohjattuun oppimiseen ja tutkinnon suorittamiseen työn ohella. Kun olet laittanut hakemuksen, vastuukouluttaja soittaa sinulle ja pääsette etenemään opintojen suunnittelussa konkretian tasolle! 

Hae mukaan suorittamaan liiketoiminnan perustutkintoa Careerian nettisivuilla.

Tapahtuman ajankohta: 23.09.2019 08:00 - 16:00
Hinta: Koulutus on maksuton

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut