Luonnonlaidunpäivä Haukivuorella

Harjun Maatalous Oy, Lemettiläntie 36, 51600 Haukivuori

ProAgria Etelä-Savo, ProAgria Itä-Suomi

Maitotiloille· Emolehmä- ja lihanautatiloille· Lammas- ja vuohitiloille

1cb87ac66b847b2851b8d4493df8407b

Luonnonlaitumilla laiduntavat eläimet huolehtivat jäljellä olevista perinnebiotoopeista. Ne turvaavat monien lajien elinmahdollisuudet ja ylläpitävät tärkeitä perinnemaisemia. Vuosittaisena luonnonlaidunpäivänä haluamme kääntää katseemme kohti näitä arvokkaita laitumia ja niillä laiduntavia eläimiä.

Tervetuloa tutustumaan Kalle Mattilan isännöimän Harjun Maatalous Oy:n maatilan perinnebiotooppeihin Mikkelin Haukivuorella!

Tapahtumassa maisema- ja ympäristöasiantuntija Saara Ryhänen Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisista kertoo ja kiertää osallistujien kanssa luonnonlaitumilla. 

Infopisteellä saat lisää tietoa ja voit kuulla ja keskustella Mainio Maitotila-, Digi-Märe-, Märehtijöissä tulevaisuus- sekä Yhessä lihat liikkeelle YLLI -hankkeista sekä Valion vastuullisuusohjelmasta. Tapaa myös Kyyveden aluevesitalkkari.

Makkara- ja mehutarjoilu. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Yhteistyössä: Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Savo, ProAgria Itä-Suomi, Valio/Tuottajain Maito ja Atria.

Lisätietoa: outi.levy@proagria.fi, p. 050 4799 251

Tutustu myös muihin tapahtumiin ja tilaisuuksiin: https://proagria.fi/tapahtumat

eu-lippu-ja-ely.jpg

vipuvoimaaeu_2014_2020_rgb.png  eu_esr_fi_vertical_20mm_rgb.jpg  vesiensuojeluntehostamisohjelma.pngmknetela-savo_logo_pysty.jpg  osk_tuottajainmaito_ja_valio.png  

 

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu