Lähikala mukaan Lähiruokapäivään!

Teams-etäyhteys

ProAgria Oulu
891524c2ea8f13c9edac95797362171d

Tuodaan lähikala näkyviin Lähiruokapäivänä! Järjestäisittekö oman tai yhteisen tapahtuman Perämeren alueella?

Tervetuloa lyhyeen infoon kuulemaan vinkit tapahtuman järjestämiseen, mitä Lähiruokapäivä tarjoaa tapahtumajärjestäjille ja millaisia rahoitusmahdollisuuksia tapahtumaan on. 

Valtakunnallisena Lähiruokapäivänä vietetään maaseudun avoimia ovia. Kuluttajat pääsevät tutustumaan paikallisiin tuottajiin ja yrityksiin, tekemään ostoksia suoraan tekijöiltä itseltään sekä tietenkin nauttimaan herkullisesta lähiruoasta. Monissa kohteissa on myös mahdollisuus päästä tutustumaan eläimiin, koneisiin ja pihapiiriin.

Valtakunnallista Lähiruokapäivää juhlitaan tänä vuonna kaksi päivää, 7.-8.9.2024. Lauantai toimii päätapahtumapäivänä, mutta ilmoittautumisen yhteydessä voi päättää, ovatko ovet auki vierailijoille myös sunnuntaina.

Tapahtumapäivä on tarkoitettu kaiken kokoisille ja näköisille tuottajille, palveluille, yrittäjille ja jatkojalostajille, jotka työskentelevät suomalaisen lähiruoan parissa. Mukaan toivotaan myös maaseudun elämysmatkailun tuottajat, ruoka-alan ammattilaiset ja muut toimijat, aina yhdistyksiä ja seuroja myöten!

Ohjelma

  • Kuinka mukaan Lähiruokapäivään, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
  • Rahoituksen hakeminen tapahtumajärjestelyihin, Mikko Tenhunen, kalatalousaktivaattori, Perämeren rannikon Kalaleader
  • Kysymyksiä ja keskustelua

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 12.8.2024. Saat ilmoittaumisen jälkeen Teams-osallistumislinkin paluuviestinä sähköpostiisi. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

lahikalaa-lautaselle_logot_vaaka-id-494681.png

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu