Kymenlaakson helmiä -retki Arboretum Mustilaan

Arboretum Mustila, Mustilantie 57, 47200 Elimäki

ProAgria Etelä-Suomi

järjestötoiminta

2b2026f054d1fa8b9dad07cd19913506

Tämän vuoden Kymenlaakson helmiä -retki suuntautuu Elimäelle Arboretum Mustilaan, joka on Suomen vanhin ja suurin puulajipuisto. Mustila on tunnettu erityisesti eksoottisista havupuumetsiköistään sekä alkukesästä kukkivista alppiruusuista ja atsaleoista.

Päivä aloitetaan kahvilla arboretumin Puistokahvilassa klo 10 ja sen jälkeen lähdetään opastetulle kierrokselle arbortetumiin. Lounas nautitaan Mustila Viinin tiloissa. Saamme myös esittelyn viinitilan toiminnasta maistiaisten kera. Myös alkoholittomia vaihtoehtoja on tarjolla. Viinitilalla on puoti, jonka hyllyiltä löytyvät MariaMamman hillot ja muut säilykkeet sekä mehut.

Iltapäivällä tutustumme Mustilan kartanon puutarhamyymälään. Päivän päätteeksi juomme kahvit Piika- ja renki -kahvilassa noin klo 15. Kahvilan yläkerrassa on vaihtuvia taidenäyttelyitä, joihin voi tutustua itsenäisesti.

Retki on avoin kaikille. Hinta jäsenille on 45€ ja 50€ ei jäsenille. Sisältää ruokailut ja opastuksen arboretumissa. Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä korttimaksupäätteellä. Ilmoittaudu mukaan pe 19.5. mennessä alla olevan Ilmoittaudu-lomakkeen kautta. Retki toteutuu, jos osallistujia on vähintään 20.

Retkelle ei järjestetä yhteiskuljetusta.

Tiedustelut: Jenni Kunnaala p. 040 528 8610, jenni.kunnaala@maajakotitalousnaiset.fi

 

mkn90_logo-pieni-.png (135 KB)

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu